Diriliş Ertuğrul 5.sezonunda oyuncu Burak Özçivit kadroda yer alacak mı?

Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul'da dizisi hakkında Kanalın Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Özellikle Osman karakterini oynayacak Burak Özçivit hakkında açıklama yapan Zeydan bu konuda izleyiciden sabır istedi.

Diriliş Ertuğrul 5.sezonunda oyuncu Burak Özçivit kadroda yer alacak mı?
Diriliş Ertuğrul 5.sezonunda oyuncu Burak Özçivit kadroda yer alacak mı?
GİRİŞ 25.09.2018 14:36 GÜNCELLEME 25.09.2018 14:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

5.sezonu ile yine izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş Ertuğrul'a Burak Özçivit  geliyor mu? Kanalın Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezonda dizinin adı değişmeyeceğini söyleyen Zeydan, tarihin akışını değiştiren konulara yer vereceğini şu sözlerle anlattı: "Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor"

Diriliş Ertuğrul yeni sezon oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha!

 

 

BURAK ÖZÇİVİT DİZİYE KATILACAK MI?

Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, ''Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.'' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.

YORUMLAR 14
  • Nermin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli bir dizi kaliteli oyuncular var böylede devam edeceğine inanıyorum saygılar
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    ertugrulbey osman karakterınıde devam ettırmelı
    Cevapla
  • sultan 5 yıl önce Şikayet Et
    çok göze batmış her dalda harcanmış kişileri bu nadide dizide oynatmak size ne saglar daha ne aslanlar var ama birilerini godaman etmek istiyorsanız bu millet biletinizi kesmeyi iyi bilir bizden demesi
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok abartıyorsunuz çok.dizi nihayetinde amaç ve özen aynı oldugu müddetçe kimin oynadıgının ne önemi var kardeşim.hepsi oyuncu babamın oglumu.engin abinin yada tanınan tanınmayan oyuncuların özel hayatını ne kadar biliyorsun uz.ben diziyi izlerim beni etkilemeye devam ettiği müddetce babamın oglu oynasın beni ilgilendirmez.objektif bakın sizene milletin üçünden beşinden.yok dizi bitmiştir agır ithamlar ön yargılar bi salıverin ya arkanıza yaslanın tarihi bir yapımın tadını çıkarın.herkes olmuş bi yönetmen komikmisiniz basit mi ya :)
    Cevapla
  • Hayranı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi kadar güzel bi dizi görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer