Avlu 13.bölümde neler oldu? Avlu son bölüm Star TV'de...

Avlu 12.bölümü ile yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Avlu 12.son bölümde; kızı Ecem'i acı bir şekilde yitiren Deniz için intikam vakti gelmiştir. Bütün dengeleri değiştirecek olan Deniz'in en büyük hayali Alp'in ölümünün kendi ellerinden olmasıdır. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, Avlu 13.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 28.09.2018 13:04 GÜNCELLEME 28.09.2018 13:04

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu yeni sezon ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenene Avlu 12.bölümde; kızı Ecem'in ölümü sonrası ağır bir travma yaşayan Deniz kendini kaybetmiştir. Artık bambaşka bir dünyası olan Deniz'in nefes almasındaki tek gaye intikamdır. Alp'i öldürme planları ile ayakta duran Deniz, iş yerini yaktırır. Yangın alanından çıkan cesedin kime ait olduğu ise henüz belli değildir. Öte yandan cezaevinin tek hakimi olan Azra terör estirirken, Alp'in haberini alan Kudret yıkılacaktır. Cezaevinde yepyeni bir dönemin kapıları aralanmıştır. Yeni müdür Zerrin dengelerini değiştirecektir. Peki, Avlu son bölümün ardından, merakla beklenen Avlu 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

AVLU 13.BÖLÜM FRAGMANI

AVLU 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi isimlerin rol aldığı Avlu 13.bölümü ile 27 Eylül Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 12.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün