Sen Anlat Karadeniz 31.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm...

Sen Anlat Karadeniz 30.son bölümde; adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanan Nefes, Tahir'in planı ile kurtulacaktır. Vedat'ın kirli oyunu bozulurken, Nefes ve Tahir yepyeni bir başlangıca doğru adım atacaklardır. Yeni bölüm fragmanında Nefes gelinlikler içindedir. İşte, Sen Anlat Karadeniz 31.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 22.11.2018 09:05 GÜNCELLEME 22.11.2018 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz 30.bölümü seyirci ile buluştu. Sen Anlat Karadeniz 30.son bölümde; Vedat'ın şikayeti ile adam öldürmeye teşebbüsten gözaltına alınan Nefes artık bu hayatta yalnız değildir. Sevdiği adam ve ailesi kapı gibi arkasında olan Nefes, Tahir'in muhteşem planı ile kurtulacaktır. Kaleliler'e kurduğu tuzak kendine dönen Vedat şikayeti geri çekmek zorunda kalır. Fikret'in de yardımları ile bir belayı daha deviren Kaleliler'in hanesinde düğün vardır. Nefes gelinliğini Tahir de damatlığını giyer ve ebedi mutluluklarına doğru adım atarlar. İşte, soluksuz izlenen Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından gelen Sen Anlat Karadeniz 31.bölüm fragmanı...

 

SEN ANLAT KARADENİZ 31.BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 31.bölümü ile 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 30.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

sen anlat karadeniz son bölüm

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek? Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

YORUMLAR 7
  • zelis 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok seviyorum bu filmin fanatigi oldum oluyom bu filme. Nefes ve tahir cok guzel oldular c
    Cevapla
  • pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    nefes ile tahir gerçek hayattada evlensinler bence ya çok tatlılar ya yakışıyolar irem abla ulaş abiyle gerçekten evlen...?
    Cevapla
  • ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bölüm
    Cevapla
  • neftah 5 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah böyle başarılı devam eder hep amin
    Cevapla
  • merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizi cok seviyorum sizin cok büyük hayranızım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?