Hercai 11.bölüm 2.fragmanı: Buram buram sevda kokan etkileyici sahne...

Hercai 10.son bölümde; Gönül'ün arkasından oynadığı bütün oyunların artık farkında olan Miran, zehir zemberek sözler sarf ederek evliliğini bitirme kararı aldığını tokat gibi yüzüne çarptı. Hercai son bölümde; Reyyan duyguları ve mantığı arasında öylece sıkışıp kalırken, Azat ise Hazar hakkında çarpıcı bir gerçeğe tanıklık ederek Reyyan'ın öz kızı olmadığı bilgisine ulaştı. Hercai 11.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.05.2019 23:39 GÜNCELLEME 24.05.2019 23:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 17 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 10.son bölümde; Sevdiği kadını göz göre göre başka başka bir adama yar etmek istemeyen ve ihtimali dahi içinde büyük fırtınalar kopmasına neden olan Miran, Reyyan'la bir kez daha yuva kurabilmek için Nasuh Ağa'nın konağına baskın düzenledi. Hercai son bölümde; Miran'ın, Şadoğlu ailesinin tüm borçların sıfırlanması karşılığında yalnızca Reyyan'ı istediğini ve bu sayede tüm düşmanlığın son bulacağını dile getirmesi bardağı taşıran son damla olup konakta kızılca kıyametin kopmasına ortam hazırladı. Nasuh ise Miran'ın bu teklifi üzerine adeta ateş püskürüp Şadoğlu ailesinin hiçbir koşulda Aslanbeyler karşısında eğilmeyeceklerinin özellikle altını çizerek bu teklife asla onaylamayacaklarını vurguladı. Reyyan ise hem kendisine satılık mal muamelesi yapan hem de hala Gönül'le nikahlı olmasını hazmedemediği Miran'a karşı tepkisini sert bir şekilde ortaya koyup Azat'la evlilik gerçekleştireceğini, böylece konağın hem kızı hem de gelini olacağı sözlerini yüzüne vurmasının ardından Hercai 11.bölüm fragmanı bekleniyor. Azize ise düşmanının ayağına kadar giden ve duygularına yenik düşen Miran'ın yüzüne tokadı indirip Aslanbeylerin soy adını nasıl düşürdüğüne dair hesap sormaya başlayıp ''Reyyan'ın peşini bırakacaksın!'' diyerek son noktayı koymasının akabinde Hercai 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Azat ise Reyyan'ın esasında Hazar'ın kendi çocuğu olmadığı gerçeğine şahit olması üzerine neye uğradığını şaşırmasının sahne olduğu dizi hakkında bütün gelişmeler...

 

 

HERCAİ 11.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan Hercai 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

HERCAİ 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi oyuncuların üstlendiği Hercai 11.bölümüyle 24 Mayıs Cuma tarihinde ATV’de seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 5
  • reymir fanı 4 yıl önce Şikayet Et
    harika bir film değil mi ya ? söyleyin bana REYMİR'den başka iyi bir çift var mı?
    Cevapla
  • sümeyye 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten HERCAİ kadar güzel bir dizi yoktur umarım HİÇ BİTMEZ. ÇOK YAKIŞIYORLAR DEGİLMİ YAAAA.....
    Cevapla
  • seven kap 44 4 yıl önce Şikayet Et
    Biran once yayinlayin
    Cevapla
  • pervin 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten izleymediysem bile siz yetiuorsunuz
    Cevapla
  • anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi severek takip ediyorum oyuncular mükemmel özellikle miran çok güzel oynuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...