Eşkıya Dünyaya 139.bölüm fragmanı: Selcan, Hızır'ı ağına düşürmeyi başarıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.son bölümde; Zeki, Çakırbeylileri hazırlıksız yakalayarak tüm gücünü-itibarını elinden söküp almak için hem devletle arasının bozulmasını hem de silahlarını ele geçirmeyi başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızını alamayan Zeki, planının bir diğer aşamasına geçerek İlyas-Behzat ve adamlarını yakalayıp rehin tutarak ölüm tehditleri savurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.05.2019 00:16 GÜNCELLEME 29.05.2019 00:16

ATV ekranlarında 21 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.son bölümde; Hızır'in kurdukları kumpas sonucunda Akif'i ele geçirerek yaptıklarının bedelini ödetmesi kendilerine pahalıya mal olarak devletle aralarında soğuk rüzgarlar esmesine sebebiyet verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Zeki, Hızır'ın devletle yaşadığı sorunları kendi lehine fırsata dönüştürmek için yeni bir komplo hazırlamaya koyularak hem bozulan ilişkinin tamamen kesilmesini sağlamak hem de Hızır ve Altan'ı karşı karşıya getirip aralarını açmak maksadını güttü. Hedeflerini aşama  aşama uygulamaya başlayan Zeki tarafından kritik bir operasyon düzenlenerek, Çakırbeyliler'in Façalılar'ın deposunda yer alan silahlarını ele geçirip sattığını öğrenen Alparslan silahların kim tarafından satın alındığına ve nerede olduğuna yönelik harekete geçmelerinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölüm fragmanı bekleniyor. Zeki, bir kez daha dört ayağının üzerine düşerek İlyas-Behzat ve adamlarını yakalamayı başarıp elini kolunu bağlayarak küçükten büyüğe doğru her birinin canına kıyma hamlesinde bulunmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.bölümü 21 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır.Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir.

Diğer yandan içlerindeki hainin kim olduğunu bulma görevini üstlenen Alparslan'ın, silahların hangi depodan çıktığını öğrenmesi şart olmuştur. Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır olacaktır. Zeki, yolunda giden planlarına katkıda bulunan, Çakırbeylilerin yeni hasmını da yanında tutarak gücüne güç katar. Bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, bu yeni ortaklığın başlarına ne gibi belalar açabileceğini fark ettiğinde ise iş işten geçmiş olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar