Yasak Elma yeni sezon geliyor: Sürpriz bombardımanına tutulacaksınız!

Fox TV'de adeta birbirini kovalayan hadiseler furyasıyla televizyon dünyasına bambaşka bir soluk katan Yasak Elma akıllarda kalıcı iz bırakan sezon finaline imza attı. Ardı arkası kesilmeyen sürprizleriyle ve büyük yankı uyandıran hikayesiyle reyting başarısını konuşturan Yasak Elma 3.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacak yönündeki sorgulamalarda artış görülmeye başlandı. Kadroya renkli isimlerin katılması üzerine getirdiği taze kanla dinamizmini korumaya ve sürdürmeye devam eden Yasak Elma yeni sezon fragmanı hiç beklenmedik gelişmelerle beraber gün yüzüne çıktı.

GİRİŞ 09.09.2019 12:53 GÜNCELLEME 09.09.2019 12:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında alışagelmişin dışında ve sınırları ortadan kaldıran olay örgüsüyle izleyici kitlesine bambaşka bir dizi deneyimi yaşatan Yasak Elma sezon finaliyle de yine en çok konuşulanlar tahtına yerleşmeyi başardı. Her ne kadar zaman zaman oyuncu kadrosundaki isimler arasında yaşanan tartışmalarıyla gündemi meşgul etse bile yine de önüne geçilemeyen yükselişinden asla taviz vermeyen Yasak Elma yeni sezon yayın tarihi de sıklıkla araştırılmaya başlandı.

 

 

Yıldız'ın bu zamana kadar Halit sayesinde elde ettiği zenginliğin ellerinin arasının kayıp giderek beş parasız kalması ve Ender'in büyük bir nesne aracılığıyla kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edilerek kendini denizin serin sularında bulmasının sahne olmasıyla birlikte Yasak Elma 3.sezon (yeni sezon) ne zaman başlayacağı sorusu sonunda netlik kazandı. Ender'i öldürme girişiminde bulunan ismin kim olduğu merak edilip diğer taraftan yapabileceklerinde hiçbir engel tanımayan Şahika'nın hazırlayacağı can alıcı yeni planların neler olacağı sabırsızlıkla beklenirken Yasak Elma yeni sezon fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu.

YASAK ELMA'YA KATILAN YENİ OYUNCU İSİM BELLİ OLDU!

 

 

“Best Model Of The World” isimli güzellik yarışması programında birincilik tacını takan Faslı model Iman Casablanca, Yasak Elma yeni sezonda “Leyla” rolünü üstlenmeye geliyor.Dizide rol gereği Leyla, istemediği biriyle zorla evlendirilmiştir. Leyla tüm imkanlarını zorlayarak kaçar ve hayata tutunma mücadelesinde yolu Kaya ile kesişir. Bu ikisinin de hayatını bambaşka bir yöne sürükleyecektir.

iman casablanca

YASAK ELMA 3.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YASAK ELMA YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği ve öykü & senaryosunda ise Zeynep Soyata ve Melis Civelik’in imzasını taşıyan ve MED Yapım farkıyla pazartesi akşamları ekranlardaki vazgeçilmez yerini Yasak Elma 3.sezon yayın tarihi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Yapımcılığında Fatih Aksoy’un yer aldığı ve uygulayıcı yapımcılığını ise Arzu Eğmir’in üstlendiği Yasak Elma 3.sezonun Eylül ayının sonlarına doğru ekran serüvenine devam etmesi tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosunda; Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ve Barış Aytaç gibi isimlerin bulunduğu Yasak Elma 3.sezonun tarih açısından ne zaman başlayacağı hususunda yapımcı bünyesinde kesin ve net bir bilgi aktarılarak 9 Eylül Pazartesi olarak belirlendi. 

YASAK ELMA 3.SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

YASAK ELMA YENİ SEZON FRAGMANI...

Halit’in tüm itibarını ve zenginliğini kaybettiği ve Yıldız’ın ise fakir yaşantısından kurtulup parasını ve gücünü konuşturduğu Yasak Elma yeni sezon fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR 3
  • mai 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün diziler çok mantıklıydı..bi bu mantıksız geldi...
    Cevapla
  • Sivassş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox,sun kendisi yalan dolan.
    Cevapla
  • DOBRA 4 yıl önce Şikayet Et
    fox tv hem ahlak düşmanı hem Ak parti düşmanı hemde Türkiye düşmanı,ana muhalefeti cilalayıp parlatmakla meşgul,malum ya iktidarı düşürme için amerikadan kumanda ediliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı