Asena Atalay böyle olacağını tahmin etmemişti! Caner Erkin'a açtığı dava...

Asena Atalay'ın futbolcu eşi Caner Erkin'e aylık 50 bin TL'lik nafaka isteğiyle açmış olduğu dava, aradan üç yıl geçtikten sonra nihayet sonuçlandı. Yargının davaya ilişkin aldığı karar sonucunda Caner Erkin'in Çınar adındaki oğlu için aylık 3 bin TL nafaka ödemesi açıklandı.

Asena Atalay böyle olacağını tahmin etmemişti! Caner Erkin'a açtığı dava...
Asena Atalay böyle olacağını tahmin etmemişti! Caner Erkin'a açtığı dava...
GİRİŞ 28.06.2019 12:57 GÜNCELLEME 28.06.2019 12:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İlk etapta Çınar ismindeki oğlunun velayetini annesi Asena Atalay'dan alabilmek üzere yargıya başvuran Caner Erkin, hakimin verdiği kararla davayı kaybetmişti. Caner Erkin'in hukuki yollardan oğlu Çınar'ın velayetini üstlenme girişimi başarısızlıkla sonuçlanırken eski eşi Asena Atalay tarafından kendisine 50 bin TL'lik velayet davası açıldı. Asena Erkin, boşanma protokolünde yazılı olan ''oğlunun masrafları karşılaması'' ibaresine uymadığı gerekçesiyle açmış olduğu 50 bin TL'lik nafaka davası aradan üç yıl geçmesinin ardından kesin bir sonuca kavuştu. Yargı tarafından alınan kararla birlikte Caner Erkin'in oğlu Çınar için aylık 3 bin TL'lik ödeme yapması hükme bağlandı.

 

 

Kaan Yıldırım'la evliliğini sonlandıran Ezgi Eyüboğlu aslında kimdir?

Hapis cezası alan Ezhel gerçekte kimdir? Hakkında bilinmeyenler & hayatı!

 

 

İstanbul Aile Mahkemesi'nde bugün sonucu sonuçlanan davaya Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç Caner Erkin'in avukatı Özge Tokgöz katılım sağladı. Gizli görülen celsede mahkeme son kararını vererek, Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın giderleri oranında aylık 3 bin TL iştirak nafaka ödemesi yapmasını açıkladı.

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz'in yeni sunucusu Seda Sayan'a gönderme!

NE OLMUŞTU?

Asena Atalay; oğlunun barınma giderleri, sağlık giderleri, özel okul, spor ve müzik eğitimi, gıda masrafı, ulaşım giderleri, bakıcı parası, özel yabancı dil eğitmen, dershane, yurtdışı okul, özel eğitmen, tatil masrafları için aylık 50 bin TL nafaka talep ederek Caner Erkin'e dava açmıştı.

Nesrin Cavadzade için evlilik yolu mu görünüyor? Sürpriz açıklama geldi!

caner erkin asena atalay

YORUMLAR 10
  • Bay Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    2 yüzlü insanlar. Evlenecek olanlar aman haaa dikkat. para çok olunca iyi gün dostu olmuş. kötü yüzünü gösteren insanlardan Allah bizi korusun.
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    bu iş artık meslek edilmiş durumda artık şu eşitlik kanunu uygulayın erkekleri eşek durumundan kurtarın neden cezayı erkek çekiyor, araştırma yapılsın suçlu kim ise o çeksin. caner e de büyük geçmiş olsun yerinde olsam kurban keserdim.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    50000 den yırtıp 3000 ile kurtarmış yatsın kalksın şükretsin. Hayatındaki en büyük yanlışlığı Asena ile olan evliliğidir sanırım.'Ne buldun bu hanımda,Allah'ını seversen!'
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar nafaka bağlayan hakim asgari ücreti geçimi bilmiyor dur. ya adamlar da para var. bizde ise laf hikaye. ülke adalet olsa dengeli dağılım olur.
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    valla neden bilmiyorum ama içim soğudu. guzel karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!