Memleketinde özel ilgi gören Survivor Yusuf Karakaya kimdir? HAYATI...

Zorlu koşullar altındaki göz dolduran performansı ve rakiplerinin karşısındaki üstün mücadelesiyle gönüllere taht kuran Survivor birincisi Yusuf Karakaya kimdir? Dövüş sporuyla çok yakından ilgilenen Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, dövüşte pek çok başarılara imza atmasıyla ödül almaya layık görülen Survivor kazananı Yusuf Karakaya'nın hayatı...

Memleketinde özel ilgi gören Survivor Yusuf Karakaya kimdir? HAYATI...
Memleketinde özel ilgi gören Survivor Yusuf Karakaya kimdir? HAYATI...
GİRİŞ 19.07.2019 10:04 GÜNCELLEME 19.07.2019 10:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2019 sezonu boyunca izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşatan ve yarışmacıların güç şartlara rağmen pes etmeden birbiriyle kıyasıya rekabet ettiği Survivor Türkiye & Yunanistan birincisi nihayet belli oldu. Gerçekleştirilen oylamalar sonucunda 2019 Survivor şampiyonu & birincisi Yunan takımından Katerina Dalaka olarak ilan edilirken, Türk takımından ise finalde beraber oylamaya kaldığı Seda'yı az bir oy farkıyla geride bırakarak Yusuf Karakaya olarak açıklandı. Peki, henüz genç yaşına rağmen yarışma boyunca rakipleriyle kıran kırana mücadele eden ve oyunlarda başarılı bir performans gösteren Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya kimdir? 500 bin TL'lik dev para ödülünün sahibi olan ve final koltuğuna beraber oturduğu Seda'dan daha fazla oy oranı elde eden Survivor birincisi Yusuf Karaya aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Acun Ilıcalı'nın açtığı tazminat davasını kaybeden Merve Büyüksaraç kimdir?

Seda Akgül'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Çarpıcı Burak Özçivit yorumu...

yusuf karakaya

 

 

SURVİVOR ŞAMPİYONU & BİRİNCİSİ YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

Survivor şampiyonu & birincisi Yusuf Karakaya, 2 Ekim 1994 senesinde Elazığ’da hayata gözlerini açmıştır.

Yakın dostunun antrenmana çağırmasıyla beraber ilk defa kick boks tecrübesi yaşamıştır. Fakat annesi ve babası sporun iyi bir gelecek getireceğini düşünmemesinden ötürü ilk etapta oğulları Yusuf Karakaya’ya destek vermedi; o her şeye rağmen hayallerini gerçekleştirmeye karar verdi.

Yusuf Karakaya’nın internet platformu üzerinden yakından takip altına altığı bir kulüp bulunmaktaydı, ailesine haber vermeden Antalya'da soluğu aldı.

Yusuf Karakaya’nın şansı yaver gitti ve gittiği kulübün kapıları kendisine açıldı. Bu süreçte antrenörü de kendisine desteğini asla eksik etmedi ve Yusuf Karakaya kulübün salonunda tüm gününü ağırlıklı olarak antrenman yapmakla geçiriyordu.

Yusuf Karakaya’nın gösterdiği azim ve çaba sonucunda ilk defa girmiş olduğu Türkiye Şampiyonası'nda madalya almaya hak kazandı. Ardından başarılarının devamı çorap söküğü gibi gelen Yusuf Karakaya amatörde Türkiye geneli ve uluslararası pek çok önemli işler çıkardı.

survivor şampiyonu yusuf karakaya

18-19 yaşlarına geldiğinde başarı üstüne başarı yakaladığı bu işi profesyonel şekilde icra etmek istediğine karar verdi, bu kararla beraber biletini alarak Tayland’a gitti.

Yusuf Karakaya o bölgenin kemeri için Amerikalı rakibiyle maça çıktı ve dördüncü rauntta karşısındaki rakibi nakavt ederek kazandı. Sergilediği üstün performansla beraber Tayland'ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsorlu etmeye başladı.

Tüm bu başarıların arkasından Yusuf Karakaya Tayland'ın en büyük 3 organizasyonuna çıktı ve nakavtla şampiyon olmaya hak kazandı. Kral ve kraliçe kupalarını kazanan Yusuf Karakaya bir buçuk yıl boyunca Tayland'da kalmasının ardından ülkemizden kendisine maç teklifi geldi.

Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya, dönemin en büyük dövüşçüsü olan Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı; fakat bu maç sonucunda burnu kırıldı ve doktorun verdiği karar doğrultusunda maç bitti.

Survivor birincisi Yusuf Karakaya'nın yaşadığı sakatlık çok uzun bir zaman boyunca devam, bir buçuk yılı hastanede altı ameliyat ile geçti. Altı ay önce tekrardan dövüşe başladı. Slovak rakibini 2 rauntta nakavt ederek kazanan Yusuf Karakaya, antrenmanlarına şekilde devam etmektedir. En büyük hedefi ise bir gün UFC'de Türk bayrağını dalgalandırmak...

survivor birincisi kazananı

YORUMLAR 8
  • Gozel 4 yıl önce Şikayet Et
    Barakuda yusufffff şampıyon
    Cevapla
  • Gozel 4 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf seni çok seviyorum hep seni destekledim surıvıvorda fazlasıyla hak etdin sana oy attım başırıların daim olsun İnşalla türkmenistandan sevgiler
    Cevapla
  • Feride 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampıyon yusuf
    Cevapla
  • Cüneyt Karcı 4 yıl önce Şikayet Et
    1. Kural, adam dövmüyorsan, annen ve baban gariban anadolu insanı değilse, bu yarışmada şampiyon olman imkansıza yakın. Bir iki kişi başardı bu zaman kadar.
    Cevapla
  • Nur aktas 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne demisler sampıyon yusuff!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması