Kabe'de duyduğu ses başını örttürdü

Ünlü Televizyon programcısı ve edebiyat metinleri yorumcusu İkbal Gürpınar Umre dönüşü başını bir daha açmadı ve Kanal 7'deki programına bir haftadır başörtülü çıkıyor. Gürpınar başını neden kapattığını açıkladı:

GİRİŞ 10.04.2010 09:39 GÜNCELLEME 10.04.2010 09:39
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Yasemin Ateş'in haberi

Ünlü sunucu başını kapattı. Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, tesettüre girdi. Geçen ay sonu Umre’ye giden Gürpınar dönüşte, başını kapatmaya karar verdi.

TRT’de yaptığı sabah programlarıyla dikkatleri üzerine çeken ardından Kanal D, Samanyolu TV ve son olarak Kanal 7’de kadın kuşak programı sunan Gürpınar, bir haftadır da yayına da türbanlı çıkıyor.

Gürpınar, “Ayın 25’inde 4. kez Umre’ye gittim. Daha önce başımı kapatma niyetim yoktu. İşimden dolayı böyle bir şey yapamayacağımı düşünüyordum. Kâbe’de namaz kılarken içime bir ses geldi ‘İçimdeki ses kapanmalısın’ dedi. Ben de tesettüre böylece girdim” dedi.

(Milliyet)

Video bölümünde İkbal Gürpınar'ın programından kısa bir kesiti seyredebilirsiniz. Görüntüler Medya Takip Merkezi MTM'nin www.medyatakip.com adresinden sunduğu arşiv hizmetinden elde edilmiştir