Dünyaca ünlü tasarımcı Türkiye'de defile yapacak

Dünyanın en tanınmış ünlülerini giydiren Zeynep Kartal iki ayrı defileyle Türkiye'yi uluslararası platformlara taşıyacak.

Dünyaca ünlü tasarımcı Türkiye'de defile yapacak
Dünyaca ünlü tasarımcı Türkiye'de defile yapacak
GİRİŞ 10.11.2014 12:08 GÜNCELLEME 10.11.2014 12:08

Geçtiğimiz aylarda David Beckham, situsambiguus hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard için düzenlenen yardım defilesinde adından söz ettiren ve sonrasında İngiliz manken Amanda Holden’a kıyafet tasarlayarak dünya basınında geniş yer alan Türk tasarımcı Zeynep Kartal geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek yapımcı Savaş Uğurlu ile görüştü.
 

Türkiye’de iki ayrı defile projesi yapacağını belirten Kartal, ‘Birçok uluslararası platformlarda dünyaca ünlü isimlerle yardım defileleri yapıyorum. Aynı şekilde ülkemde de yardım defilesi yapmak için Türkiye’ye geldim. Türkiye’de ajansım olan Medyadoktoru Yapım, Organizasyon firması ile Nisan ve Mayıs’ta iki ayrı büyük defile yapacağız.

Defilemiz için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile işbirliği yapmayı ve yardım defilemizi onların yönlendireceği bir derneğe bağışlamak istiyoruz. Ben Konyalıyım o yüzden yapımcım Savaş Uğurlu ile de görüşerek iki ayrı defile yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez