Kadıköy'de Iphone 5 kuyruğu

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği iPhone 5, 50 ülke ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunuldu. Satış noktası önünde uzun kuyruklar oluştu.

GİRİŞ 14.12.2012 13:03 GÜNCELLEME 14.12.2012 13:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

iPhone 5'in satışına gece 24.00'dan itibaren başlandı. Kadıköy Suadiye'deki bir mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan teknoloji tutkunları merakla iPhone 5'in satışını bekledi.

DJ şovu ile başlayan etkinlikte 30 iPhone 5 dağıtıldı. Satışın yapıldığı mağazada ilk yüz kişiye hediyeler verileceğinin açıklanması üzerine mağaza önünde yaklaşık 250 metrelik kuyruk oluştu. Soğukta dört saat bekleyen vatandaşlar, iPhone kullanıcısı olduklarını, fiyatta bir indirim olmadığını ancak hediyenin cazip olduğunu belirtti.

Mağazaya ilk giren müşteri ise alkışlarla karşılandı. Şaşkınlık yaşayan müşteriye telefon satışını şirket genel müdür yardımcısı yaptı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    çılgınlık. sırası geldimi pahalılıktan işsizlikten parasızlıktan yakınırız ama her çoçuğun cebinde son model telefon almak için kuyruklar oluşuyor acaba buralar bunları parasızmı dağıtıyor hiç boşuna pahalılıktan yakınmıyalım sokaklara araç parkından gezilmiyor,trafik keşmekeş vaziyette her araçta bir kişi var telefon desen her yeni çikan milyonluk telefonları alabilmek için kuyruklarda beklerız yandan pahalılıktan şikayet ederız pahalılık olan ülkede boyle manzara olmaz ,ihtiyaç değil zevk ,saltanat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ülkelerin 2024 yılı savunma bütçesi açıklandı! Türkiye sıra atladı...
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle