Herkes öldü diyordu! Duri'den haber var

Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim ed-Duri'nin öldüğü haberlerini kurmayları yalanladı.

Herkes öldü diyordu! Duri'den haber var
Herkes öldü diyordu! Duri'den haber var
GİRİŞ 20.04.2015 00:30 GÜNCELLEME 20.04.2015 10:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Duri'nin kurmayları tarafından yapılan açıklamada Ed-Duri'nin büyük bir titizlikle korunduğu belirtilerek "İşgâlcilerin 12 senede yapamadığını kendini bilmez iki tâne çapulcu mu yapacak? Her aldıkları büyük darbeden sonra bu tür haberler yapmaları sadece ne kadar aciz ve güçsüz olduklarını gösterir" ifadeleri kullanıldı.

ABD'nin 55 kişilik en çok aranan Iraklılar listesinde 6'ncı sırada bulunan ve başına 10 milyon dolar ödül konulan Ed Duri'nin 11 Kasım Cuma günü öldüğüne dair haberler, birçok internet sitesi ve gazetede yer almıştı.

YORUMLAR 4
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    EEEE ne oldu abd tek kötü adam saddam ve rejimimi idi iran suriye arap ülkecikleri hatta avrupa ükeleri başta amerika bunların cezasını kim kesecek saddamın hatası kafire kafa tutmak israile füze atmak yoksa her ortadoğu gibi oda ülkesinin diktatörü idi abd kimi işaret ederse o kötü oluyor ayılın artık ey müslümanlar kafir ülkeler işini yapıyor biz müslümanları birbirimize koyup suya sabuna dokunmadan parayı ve güce kavuşuyor malesef..
    Cevapla
  • HAKKI 9 yıl önce Şikayet Et
    Baas'in hayal gucu epey genismis. Merak etmeyin DNA testi yapildi . Cesedin Duri ye ait oldugu kedinlesti. Ceset Irak hukumetine teslim edilecek.
    Cevapla
  • hesen 9 yıl önce Şikayet Et
    bence hata ediyorlar öldüğünü bilselerdi daha iyi olurdu
    Cevapla
  • helal 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun müslümanlarda işi biliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye uluslararası yatırımcıların odağında
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim kampanyası! İşte yeni liste...