Netanyahu: Her bir saldırının...

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Gazze'den İsrail'e yapılacak her türlü saldırıdan Hamas'ın sorumlu" olduğunu iddia etti.

Netanyahu: Her bir saldırının...
Netanyahu: Her bir saldırının...
GİRİŞ 27.05.2015 16:27 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Netanyahu, ABD'li senatör Lindsay Graham ile yaptığı görüşmede, "Gazze'den İsrail topraklarına yapılacak her türlü saldırıdan Hamas sorumludur. Ordu Herhangi bir saldırıda derhal ve sert karşılık verir" ifadelerini kullandı.

İsrail ordusu dün Gazze Şeridi'nden ülkenin güneyine roket atıldığını iddia etmiş daha sonra savaş uçakları, Gazze'nin güneyindeki Refah ve Han Yunus kentleri ile Beyt Lahiye beldesine hava saldırıları düzenlemişti.

Hamas da bölgede gerginliğin tırmanmasından İsrail'i sorumlu tutmuştu.

YORUMLAR 8
  • Adiga81 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamasa mobil hava savunma roketleri verilmeli. Mümkünse çinden temin edilmeli.
    Cevapla
  • şehmuz 8 yıl önce Şikayet Et
    seni katil oğlu katil netanyahu seni ayakta tutan paralel ve benzerleridir mahşerde bunun hesabaını mutlaka vereceksiniz
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    geberip gideceksin inşallah onu göreceğiz türkiye olarak siz siyonistlere ölüm cehennem olacak müslümanlara çektirdiğiniz yanınıza kalacak sanıyorsanız yanıldınız gebereceksiniz
    Cevapla
  • Cihan 8 yıl önce Şikayet Et
    La Galibe İllallah (Allahtan başka galip yoktur.)
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Sende bir gün ariel şeron gibi yalan olacaksın ölemeyeceksin acılar içinde kıvranacaksın, sonra öleceksin cehennemin en korkunç yerinde senin gibi domuzlarla yanacaksın, yemeğin diken olacak, vücudunu büyütecekler acıyı zerrelerine kadar hisset diye, küçücük çocukların mazlumların ahını Allah diğer tarafa saklıyor merak etme sen..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?