IŞİD'e ağır darbe! Konvoyun tamamı yok edildi

Irak Ordusu; Al Anbar kentinin Batı sınırında vurduğu IŞİD konvoyunun görüntülerini yayınladı.

IŞİD'e ağır darbe! Konvoyun tamamı yok edildi
IŞİD'e ağır darbe! Konvoyun tamamı yok edildi
GİRİŞ 30.06.2016 13:00 GÜNCELLEME 30.06.2016 13:07
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Amerikalı yetkililer, dün ABD önderliğindeki koalisyon uçaklarının harekatında, Irak'ın Felluce kentinde en az 250 DAEŞ mensubunun öldürüldüğünü, örgüte ait 40 aracın da imha edildiğini bildirdi.

Reuters'ın isimlerini saklı tutan Amerikalı üst düzey yetkililerden aldığı bilgiye göre, rakamlar doğrulandığında dünkü harekat DAEŞ'e yönelik şimdiye kadarki en ölümcül saldırı olarak kaydedilecek. Bilançonun değişebileceği, yetkililerin bu yüzden isimlerini açıklamadıkları belirtildi. Haberde hava harekatının şehrin güneyine yapıldığı, o bölgede artık sivillerin yaşamadığı vurgulandı.

Irak Birleşik Polis Teşkilatı Başkanı Raid Cevdet, geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 2014'ten bu yana DAEŞ'in elinde olan ve ABD savaş uçaklarının desteğiyle geri alınan Felluce'deki operasyonda, örgütün lider kadrosundan isimlerin de yer aldığı 1500 teröristin öldürüldüğünü iddia etmişti.

YORUMLAR 44
  • Almanya 7 yıl önce Şikayet Et
    Ūlkemi yöneten būyūklerim.akşam işten eve geldim.7 yaşindaki almanya doğumlu cocuğum 3 aydir dedeme gidecem ama baba istanbulda havalani bombalaniyor gitmem o ūlkeye korktum dedem bura gelsini nasil izah ederiz.inada cevap vermeyin.bence bu sorunun cevabi efkan kardeşimde.
    Cevapla
  • Dadas 25 7 yıl önce Şikayet Et
    cc Allah kimin nerde ne zaman ne olacaginibilir gardas Allah korusun vade yettimu koltukdada canimizi teslim ederiz bahane hazir kalp kirizi derler tevekel Allah bence. ne diyelim hainler ulkemizi hedef almis.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    İşid islam düşmanı bunlar Nasıl müslümanlıktan bahsede biliyor cehennemlikler bunlara Türkiye'de silahları kim temin etti kolay mı böyle kalaşnikof bulmak arkalarında pkk ile işbirliği ve ajanlar var bence hedef ülkemizi 2023 E ulaştırmamak
    Cevapla
  • Filozoft halo 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd savunma sanayi sektörünü canlı tutmak için buralarda terörist öldürmez
    Cevapla
  • kiracı 7 yıl önce Şikayet Et
    surekli bombalaniyor ama nedense hic bitmiyor nede azaliyor aksine daha fazla artiyor
    Cevapla
  • adalı54 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük şeytan ABD yaptım diyorsa yalannnn kesinlikle işid denen teröristleri bitirmez o insan maşasını bitirmi hiçç o maşa onu kullanarak TÜRKİYE ye gözdağı ayar vermeye çalışıyor it soyları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'da insanlık dışı olay: Husumetlisini araca bağlayıp sürükledi!
Chelsea belgeleri gönderdi! Galatasaray transferi bitirdi