Kılıçdaroğlu ile görüştü CHP'ye geçiyor

Muğla'nın Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon'un danışmanlarından Özay Kartal, “Başkan Kocadon, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kocadon'un CHP'ye geçmesi için yapılan görüşme çok sıcak geçti. Henüz rozet takılmadı” dedi.

Kılıçdaroğlu ile görüştü CHP'ye geçiyor
Kılıçdaroğlu ile görüştü CHP'ye geçiyor
GİRİŞ 22.07.2013 06:28 GÜNCELLEME 22.07.2013 12:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon'un Ankara'ya gidip CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcıları Umut Oran, Adnan Keskin ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile yaklaşık üç süren toplantıya katıldığı öğrenildi.

Kocadon'un danışmanlarından Özay Kartal, "Her iki tarafın isteği üzerine CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşme çok olumlu ve ileriye dönük sıcak mesajlarla geçti. Kocadon'a henüz CHP rozeti takılmadı. Kocadon'un CHP'ye geçmesi için yapılan görüşme sıcak zeminde geçti. Önümüzdeki günlerde detaylar üzerinde konuşulup bu değerlendirme gerçeğe dönüşebilir" diye konuştu.

Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkanlığı'ndan önce iki dönem DP'den Ortakent-Yahşi Belde Belediye Başkanlığı yapmıştı.

YORUMLAR 12
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    herkese küpe olsun. şu karşılamaya ve sahiplenmeye bak.ilgiye teveccühe bak. herkes adamını biliyor ve el üstünde tutuyor. bugür er canlı parti malesef chp dir. dini konularından yoksun olsada kıskanılacak bir birliktelik var.
    Cevapla
  • Sinan Egeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Başka Parti Bulamadın mı? GÜNEŞ Çarpması bu..! Başka bir açıklama getirmek zor..!. Ne kadar SIĞ öngörüleri var bazılarının.! Donun gerçekten bedenine büyük mü ne? Bu karara varmadan önce keşke kafanı bir suya sokup çıkarsaydın. Kendine gelebilirdin. Zira Bodrumda havalar çok sıcak...
    Cevapla
  • Ahmet Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun..:). Arkadaş eskiden sevilen biriydi ki seçilmiş. Demek ki artık DP li olarak işi zor. Daha büyük bir arka gerekiyor. Hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • yusuf sanli 10 yıl önce Şikayet Et
    simdi kazandilar. Ha gayret binde 00000.1 oy cogalacak chp nin
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    :D kocadon yalnış ata oynadı . hep kaybedenler kulvarında koşacak artık :D sülonunda eski karızması yok bunları kaldıracak bir mancınık yok artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık