AK Parti kadın kolları biraraya geldi

Bilecik'in Bozüyük ilçesi AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti kadın kolları biraraya geldi
AK Parti kadın kolları biraraya geldi
GİRİŞ 14.12.2013 20:46 GÜNCELLEME 14.12.2013 20:46

AK Parti Bozüyük Kadın Kolları üyelerinin bir araya geldiği ve yerel seçimler öncesinde tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen programa Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı da katılarak, hanımlara zorlu seçim sürecinde yapacakları çalışmalar için şimdiden kolaylıklar diledi.

Organizasyonu düzenleyen Başkan Vekili Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı yaptığı konuşmada, “Çok sevdiğimiz Bozüyük'ümüz için, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, büyüklerimiz için, hayata yön veren siz değerli hanımlarımızın gelecekten beklentilerine hep birlikte heyecan içinde yön verebilmemiz için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar da, “Kadın Kolları üyelerimiz ve siz değerli misafirlerimizin hem tanışması hem de kaynaşması için düzenlemiş olduğumuz bu yemek inşallah hayırlara vesile olur” diyerek programa katılan herkese teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı