AK Partili genci darp eden CHP'li çok pişman

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, afiş asan AK Parti Gençlik kolları üyesi 2 gencin, CHP Gaziemir Meclis Üyesi ve beraberindekiler tarafından dövüldüğü iddia edildi.

AK Partili genci darp eden CHP'li çok pişman
AK Partili genci darp eden CHP'li çok pişman
GİRİŞ 15.03.2014 19:30 GÜNCELLEME 15.03.2014 20:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Gaziemir ilçesi Sarnıç yolunda elektrik direklerine AK Parti'nin hazırlattığı afişleri asan partinin gençlik kolları üyesi Yusuf Özdemir (26) ve Hasan Sakarya (35), otomobille yanına gelen kişiler tarafından darp edildi.

Özdemir ve Sakarya olayın ardından Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yusuf Özdemir'in burnunun kırıldığı, Hasan Sakarya'nın ise beline darbe aldığı belirtildi.

Özdemir, polise verdiği ifadede, gece yarısı Fatih Mahallesi Piknik yolu üzerindeki direklere afiş yapıştırdıkları sırada yanlarında 2 otomobilin durduğunu, araçlardan inen 4-5 kişinin üzerine saldırdığını öne sürdü.

Hasan Sakarya (35) ise AK Parti Gaziemir Seçim Bürosu'ndan kendilerine verilen afişleri yaptıkları sırada otomobille gelen kişilerce darp edildiklerini, bu kişilerin şahısların olay yerinden uzaklaşmasının ardından arkadaşı Yusuf Özdemir'in yanına gittiğinde kanlar içinde gördüğünü kaydetti.

Özdemir ve Sakarya, kendilerine saldıran kişileri tanımadıklarını şikayetçi olduklarını belirtti.

Olay, caddede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Otomobil ve jiple gelen kişilerin, afiş yapıştıranları darp ettikleri görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, incelediği güvenlik kamera görüntülerinden olayı gerçekleştirenlerden bazılarının kimliklerini belirledi. Olaya karışanlardan birinin CHP Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahim Nursoy olduğu iddia edildi.

AA muhabirinin görüştüğü Nursoy, olayla ilgili polise gerekli ifadeyi verdiğini belirtti. Bir anlık öfkenin kurbanı olduğunu savunan Nursoy, "Biz de böyle bir şey olmasını istemezdik, oldu bir kere. Gaziemir Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol'u hedef alan afişleri asıyorlardı. Niye böyle birşey yapıyorsunuz dediğimde küfürle karşılık verdiler. Kendime hakim olamadım" diye konuştu.

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, hastanede tedavi gören Özdemir ve Sakarya'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Meziyet Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    Kindar gençlik. Arkadaşım benzer darp olayını bir Ak Partiliden görmezsiniz, göremezsiniz. Çünkü içindeki iman karşındakini bir partili olarak değil bir insan olarak görmesine vesile olur. Sen oraya hangi afişi asarsan as emin ol ki Ak Partili bir genç sana karşı çıkmaz çünkü bilir ki senin de görevin budur çünkü bilir ki sen bir insansın incitmez. Başbakanın zamanında dediği "dindar gençlik" işte buydu. Siz her zamanki gibi buna da karşı çıktınız "kindar gençliğinizle" şimdi övünün...
    Cevapla
  • Niyazi Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.. Kim ve nasıl insan olduklarını ispatlamışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler