"Bu saldırılar bizi davamızdan yıldıramayacak"

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış Gaziemir'de önceki gece AK Parti afişlerini dağıtan iki gencin darp edilme olayını kınadığını belirtti.

"Bu saldırılar bizi davamızdan yıldıramayacak"
"Bu saldırılar bizi davamızdan yıldıramayacak"
GİRİŞ 15.03.2014 16:53 GÜNCELLEME 15.03.2014 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Baykalmış, “Sanırım genç ekibimizle doğru projeler üretmemiz, 5 yıldır hizmet mağduru vatandaşlarımıza ulaşmamız bazılarını kızdırdı. Bu saldırılar bizleri davamızdan yıldıramayacak. Demokrasiyi yaşatmaya, canlı tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Gaziemir'de AK Parti afişlerini dağıtmakla görevli iki kişi, önceki gece bir grup tarafından darp edildi. Olay, gece saat 02.30 sularında Gaziemir Sarnıç'ta meydana geldi. AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı tarafından görevlendirilen Hasan Sakarya (36) ve Yusuf Özdemir (26) duvarlara afiş yapıştırırken, sokağa üç araba ile giren bir grup tarafından saldırıya uğradı. "Siz burada ne yapıyorsunuz?" şeklindeki soruya cevap vermek üzereyken tekme ve yumruklara maruz kalan iki genç, bir süre baygınlık geçirdi. Olaydan 30 dakika sonra kendisine gelip ailesini aradığı öğrenilen Yusuf Özdemir ve Hasan Sakarya, hemen Gaziemir Nevval-Salih İşgören Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burnunda ve yüzünde kırık oluşan Yusuf Özdemir ameliyata alınırken, belinden sakatlanan Hasan Sakarya'da yapılan müdahaleler sonrası hastanede gözetim altında tutuldu. Afiş yapıştırmakla görevli iki genç, saldırı nedeniyle rapor alıp Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulundu. Olayın faillerinin bulunmasını isteyen Hasan Sakarya ve Yusuf Özdemir, "Ne olduğunu anlayamadan saldırıya uğradık. Sonuçta hepimiz ekmek parası için gece gündüz çalışıyoruz. Bize bu haince saldırıyı yapanlardan şikayetçi ve davacıyız" dediler.

DAHA ÖNCE DE TANITIM AFİŞLERİ HEDEF ALINDI

Bilindiği gibi, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış'ın tanıtım afişleri bir süre önce hedef alınmış, asılan posterlere bazı kişilerce zarar verilmişti. Baykalmış, bu olay sonrası "Biz soğukkanlılığımızı seçim sonuna kadar koruyacağız. Kimse Gaziemir'e hizmet etmemizi engelleyemez. Sanırım genç ekibimizle doğru projeler üretmemiz, 5 yıldır hizmet mağduru vatandaşlarımıza ulaşmamız bazılarını kızdırdı" demişti. Son saldırıyı da kınadığını söyleyen Kerem Baykalmış, “Bu saldırılar bizleri davamızdan yıldıramayacak. Demokrasiyi yaşatmaya, canlı tutmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR 1
  • Meziyet Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Kerem bey. Kerem başkanın da dediği gibi bu davadan bizi ne montaj tapeler ne darplar ne de iftiralar yıldıramaz. Biz Türk halkı olarak her alanda ülkemizi kalkındıran ve refah seviyesine ulaştıran bir başbakan bulmuşuz öyle kolay kolay bırakmayız. Bu bir hasrettir, 80 yılın hasreti...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...