CHP'li vekiller toplantıya alınmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. İzmir milletvekilleri toplantıya alınmadı.

CHP'li vekiller toplantıya alınmadı
CHP'li vekiller toplantıya alınmadı
GİRİŞ 28.05.2014 13:24 GÜNCELLEME 28.05.2014 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın Burhaniye İlçesi'nde pazar günkü seçim öncesi miting yapmak için geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı. 

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda kırmızı halı serilerek karşılanan Kılıçdaroğlu'nu ilçe belediye başkanları tek sıra halinde dizilerek selamladı.

CHP Genel Başkanı, genel başkan yardımcıları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanlarının katılımıyla basına kapalı toplantıya başladı. İzmir milletvekilleri toplantıya alınmadı.

Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarıyla yerel seçim sonuçlarını değerlendireceği ve cumhurbaşkanı adayı konusundaki görüşlerini alacağı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • cengiz beşir 9 yıl önce Şikayet Et
    ahhh chp ahhhh. yav ben bu haberin neresinden tutayım şimdi? k.k izmire kendi belediyesine gidiyor ama toplantıya kendi m. vekilleri alınmıyor. niçin gidiyor? c. başkanı adayını belirlemek için. ama kendi vekilleri yasaklı. ihanet içlerine o kadar işlemiş ki adamlar kendilerine bile güvenemiyorlar. diğer bir gariplik ise tarihi HAVAGAZI fabrikasında karşılanmış olması.. bu beynimde bir kaç şimşeğin ardı ardına çakmasına neden oldu. chp iktidarının yarattığı tüpGAZ kuyrukları travmasını mı, chp nin de tarihi fabrika gibi tarihin gerisinde kalmasını mı, seçimlerde HAVA almasını mı, milleti yine GAZa getirmeye çalışmasın mı... hangi birini yazayım? ya acaba dünyada bu chp nin bir eşi benzeri daha var mıdır? GÜZEL ALLAH'IM ULUSLARDAN ÜLKELERDEN UZAK ETSİN !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor