Destici: İyiki İhsanoğlu'nu destekledik!

Seçim öncesi tabanından gelen tepkilere rağmen CHP ve MHP'nin çatı adayı İhsanoğlu'na destek veren BBP ve Destici kaybedenlerden oldu.

Destici: İyiki İhsanoğlu'nu destekledik!
Destici: İyiki İhsanoğlu'nu destekledik!
GİRİŞ 10.08.2014 22:40 GÜNCELLEME 10.08.2014 22:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi, Genel Başkan Mustafa Destici ve yönetim kurulunun kararıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemişti.

BBP VE DESTİCİ DE KAYBETTİ

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, İhsanoğlu'nu destekleyen ve netice olarak kaybeden siyasi partilerden biri de Büyük Birlik Partisi ve onun genel başkanı Mustafa Destici oldu. Destici İhsanoğlu'nu desteklediklerini açıkladıktan hemen sonra BBP tabanından tepki görmüştü. 

DESTİCİDEN İYİ Kİ DESTEKLEDİK AÇIKLAMASI

Destici seçim sonrası yaptığı sıcağı sıcağına ilk açıklamada şunları söyledi:

"Seçim süreci boyunca da sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ortaya koyduğu uzlaşmacı ve kucaklayıcı tavır, üslubu, çelebi ruhlu davranışları ve sözleri haklılığımızı ortaya çıkartmıştır. 2010 referandumu sonucu ile bu akşam ki sonucu katılım oranlarını da dikkate alarak değerlendirdiğimizde, gerçekte BBP'nin kararının ve tavrının Türk siyasetindeki özgül ağırlığının ne kadar önemli ve sonuca etkili olduğunu gördük. Bugünkü sonuçlar itibari ile 12. Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kere daha tebrik ediyorum. Kendisinden temennimiz bundan sonra toplumun her kesimini kucaklaması, uzlaşmacı bir tavır sergilemesi ve herkesin Cumhurbaşkanı olduğunu açıkça ifade etmesidir. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu şey birlik beraberlik ve uzlaşıdır. Bununda öncülüğünü yeni seçilen Cumhurbaşkanımız yapmalıdır."

YORUMLAR 8
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    ANLAŞILDI. "KOLTUĞU BIRAKMAM" DİYOSUN.. Ee, pişkinliğin böylesi de size yakışır doğrusu. Bu ülkede birlik ve beraberlik CHP'nin kuyruğuna tutunmaksa; o birlik ve beraberlik bizlerden eksik olsun. Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU CHP'nin kuyruğunda değil, AK PARTİ icraatlarının arkasındaydı. Siyasi rant peşinde değil, ülke kazanımlarının derdindeydi.
    Cevapla
  • ceyhun altınışık 9 yıl önce Şikayet Et
    EMİN OL SAYIN DESTİCİ..!!. sayın cumhurbaşkanımız emin olun sızın gıbılerı kucaklayacaktır..
    Cevapla
  • yasin yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki oy verdin. yoksa gerçek yüzünü göremeyecekti. bir daha ki seçimde boyunun ölçüsünü alırsın. bu millet unutmaz. şaşırmamak lazım miras her zaman böyledir.........
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    De get şurdan destici!!....size 1000 oyumuz olsa 1,ini vermeyeceğiz!!!. ...beter ol?...BBP.
    Cevapla
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    sandıktan bir çok sonuç çıkmıştır. İki yüzlülerin kim oldukları sonucuyla veraber artık saadet ve bbp ninde bitmiş olduğunu gördük. Rahmetli Erbakan ve Yazıcıoğlu' ndan sonra bu partiler son kırıntılarınıda tüketmiş oldular...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!