Cezaevinden Alan'a 850 TL'lik hesap!

Balyoz Davası sanığı MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan’dan 4 yıl boyunca hapishanede yediği yemeğin parası istendi.

Cezaevinden Alan'a 850 TL'lik hesap!
Cezaevinden Alan'a 850 TL'lik hesap!
GİRİŞ 01.09.2014 06:48 GÜNCELLEME 01.09.2014 06:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Balyoz sanığı MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan’dan 4 yıl boyunca hapishanede yediği yemeğin parası istendi. Sincan Cezaevi Alan’a 850 TL’lik hesap gönderdi.

Sincan Cezaevi Müdürlüğü tarafından Alan’a gönderilen tebligatta Alan’dan 850 TL ödeme yapması istenirken Engin Alan’ın kızı Tülin Alan gelen tebligatı twitter hesabından paylaştı.
 
Tebligatı eleştiren Tülin Alan,”İstenen miktarda da bir tuhaflık var. 4 yıl için yani 1400 gün için 850 TL isteniyor. Bu, günde 50 kuruş bile etmez. Böyle saçmalık olmaz. Kendi isteğiyle pansiyonda kalmadı, kolundan tutup içeri tıktılar. Vermeseydiniz o zaman yemek” diye tepki gösterdi.


 

YORUMLAR 8
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    ucuzculuk.... Egerki su anki konumunuzla bu 850 liralik hesaba itiraz edip basina haber olabiliyorsaniz,size soylenebilecek hic bir soz olamaz..
    Cevapla
  • sami efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunuda RTE den bilirler. Maksatları Hükümeti kötülemek.. Hapisten kurtulmak dokunulmazlık zırhına kavuşmak için onlarca takla attıktan sonra vekil ol, Hapishanede yattığın yerden 20.000 tl maaş al. Kendi ödemek zorunda olduğun iaşe bedelini 850 tl yi ödeme. Birde tut bunu sosyal medyadan paylaş. Utanmazlık diz boyu. Yuuuh artık.
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Pes artık. Bu para tabi ki ödenecek, peki kızına sormak lazım, Sn. Vekil yemin ettikten sonra geriye dönük vekil maaşlarını almış mı? Bunu da twitter hesabından paylaşabilecek mi? Kaç para aldı ise belirtsin.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Menderesin idam edildiği ipin parasınıda ödetmişlerdi ailesine ! . dünya döner devran döner ! Bunu yazmamdaki sebep Alpaslan Türkeşin o ipte eli vardı çünkü ! şimdi bu cereme MHPli Engin Alana düştü !
    Cevapla
  • Yusuf haci 9 yıl önce Şikayet Et
    keser döner, sap döner. Kemalist cemal gürsel cunta yönetimi Adnan menderes'in idami için yapılan harcamaları ailesine göndermişti. O belgede idam edildiği ipin bile parası talep edilmişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?