Bahçeli'den ziyaret öncesi Tunceli mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın gerçekleştireceği Tunceli ziyareti öncesi konuştu.

GİRİŞ 27.11.2014 16:54 GÜNCELLEME 27.11.2014 16:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'de hiç bir olumsuz durumla karşılaşacaklarını beklemediğini söyledi.

Tunceli'nin Türkiye'nin 81 ilinden bir tanesi olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Tunceli tunç yüreklilerin yöresidir.Tunceli'nin manası da budur biliyorsunuz. Onun için Tunceli Milliyetçi Hareket Partisi'ni bağrına basacaktır. Siyasilerin istismarına son veren bir yaklaşımı ortaya koyacaklarına inanmaktayız. Geçmişteki bazı olayları siyaseten istismar yaparak yararlanmak isteyenlere de Tunceli ziyaretimiz güzel bir cevap olacaktır." dedi.

BAHÇELİ'YE PANKARTLI DESTEK

Tunceli’ye gitmek için yola çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde karşılayacak olan partililer, ‘Bozkurt İçin Her Yer Tunceli’ yazılı pankartlar hazırladı.

Tunceli ziyareti için yola çıkan ve Kayseri’nin Pınarbaşı ilçe belediye başkanlığını ziyaret edecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye bahçesinde belediye başkanı ve partililerin yanı sıra vatandaşlar da MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi beklemeye başladı.

Partililer ellerinde Tunceli’ye gidecek olan MHP Genel Başkanı Bahçeli için ‘Bozkurt İçin Her Yer Tunceli’ yazılı pankartlar hazırladı.

KAYNAK: DHA, HABER7
YORUMLAR 19
  • Dadaş... 9 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumda,asamadığın cani için İP attın,dip yaptın Erzurumda;Şimdide Tuncelideki chp-cuntacıların yaptığı katliamı sahiplen,Tuncelidede hezimet-Türkiyede hezimet!!!Tunceliye gitmen değil,gitmemen anormal...en normalide bahçelinin mhp den-Ülkücü camiadan özür dileyip istifa etmesidir!
    Cevapla
  • Özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Başka yerde konuştuklarının aynısını oradada konuşabilecekmİ:) yoksa sadece gitmekmi maksat? hayır Görünen köy klavuz istemez başka yerde söylediklerini oradada söyleyecekse zaten amaç kargaşa çıkarmak olur. Bunu Yapmayacağına göre? Neden Polemiğe giriyorki?
    Cevapla
  • YANDAŞ ÖZKAN'A 9 yıl önce Şikayet Et
    Konuşsa kargaşa çıkyor konuşmasa konuşamadıdiyorsun......Yarın erkenden adamı bir arada ne yapacağını bi zahmet anlatıver...
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    gidip orda bir kaçtane ülkücü vurdurtup çözüm sürecini baltalıycak bence mhp nin anayasasında olan provokatörlüğü yapacak
    Cevapla
  • haklıymış 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan sen gidip hdp li kardeşlerinle çözüm sürecini yeşert...Parazit yapma...
    Cevapla
  • cemal egeli 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum da insan olun biraz ORASI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TOPRAĞI GİDECEK TABİ KENDİNE GÜVENEN BİRŞEY YAPSIN BAKIM NE OLUYOR ONDAN SONRA?
    Cevapla
  • joseph 9 yıl önce Şikayet Et
    bir kaç kişiye ve kendi korumalarına konuşacak sanırım.halk istemiyor bu adamı.. niye DERSİM i alevlendirecek olay filan yokken..bahçelnin dili barış dili değil onun için sen şusun siz busunuz dese yine olmayacak.DERSİMe ayak basmaman türkiyenin menfaatine olacak emin ol.......bir daha mh p vea ch p mi?asla iktidar olmazlar ve olmasınlarda.
    Cevapla
  • ADI BOZUK SANA 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını HDP yapsa bahçeliye attığınız çamurun binde birini atmaz ve atamazsınız..Size göre Barış dilini HDP liler konuşuyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!