Sancaklı: Ya iktidar oluruz ya savaş çıkar

Eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, 7 Haziran’daki seçimlerde MHP’nin ya iktidar ortağı olacağını ya da bu ülkede savaş çıkacağını söyledi.

GİRİŞ 26.01.2015 05:33 GÜNCELLEME 26.01.2015 07:52
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresine katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı açıklamalarda bulundu.

Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade ederek, MHP’yi ve ülkücüleri paralel ilan ettiklerini söyledi. Ülkücülerin paralel devlet olarak faaliyet gösterilmek istendiğini dile getiren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman paralel olamayacağını belirtti. Sancaklı, “Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır “dedi.

"SAVAŞ ÇIKAR" İDDİASI

Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi. “Genel Başkanımız diyor ki, ‘ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanı’nın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakârlık yapıyor. Bu seçimde beygirlerimizin hepsini vermemiz lazım" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 208
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    saftirik sen kendini adami zanettin
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Toplantı da Hücum Marşını da çalsaydınız iyi giderdi:))Allah akıl fikir ihsan eylesin..Amin
    Cevapla
  • Türk 9 yıl önce Şikayet Et
    Durmuş kardeşe : sana öyle gelmiş arkadaş..
    Cevapla
  • Hayati 9 yıl önce Şikayet Et
    Sapla samanı karıştırdınız iyice. Ülkenin durumunu analiz edemiyor ve güneydoğumuzda olanları görmüyorsunuz herhalde. Siz neyin kafasındasınız? Saffet'i eleştirirken bu vesile ile bu memleketin asli unsurlarına her fırsatta ve her platformda saldırmak için bekleyen çakallara fırsat veriyorsunuz. Lütfen Türkleri o bahsetmiş olduğun kişi veya zümresi ile aynı cümle içinde dahi kullanmayın.
    Cevapla
  • fatih başlamak 9 yıl önce Şikayet Et
    ak partiye oy vermiş bir vatandaşım mhp ye oy vermek istiyorum lütfen demokrasinin dışına çıkacak açıklamalar bulunmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe