Bakan Yıldız'dan 3 döneme tam destek

3 döneme takılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, üç dönem kuralına destek verdi: "Kabiliyetli arkadaşlara zemin açmalıyız"

Bakan Yıldız'dan 3 döneme tam destek
Bakan Yıldız'dan 3 döneme tam destek
GİRİŞ 05.03.2015 09:25 GÜNCELLEME 05.03.2015 09:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti'de '3 dönem'e takılan isimler, kuralın değişmesi için kulis yaparken, kendisi de '3 dönemlik' olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, düzenlemeye destek verdi.

Yıldız, “Üç dönemin bizden sonraki kabiliyetli arkadaşlara da zemin açması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Çok iyi arkadaşlar var çok iyi yetişen arkadaşlar var. AK Parti'ye çok iyi hizmet edecek ülkeye çok iyi hizmet edecek arkadaşlar var onların da önünü mutlaka açmak lazım” dedi.

Bakan Yıldız, bundan sonra siyasete devam edip etmeyeceği ile ilgili soru üzerine ise, “Günübirlik yaşayan birisiyim. Yani nasıl denk geldiyse öyle yapacağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

KAYNAK: İSMAİL SONSUZ - TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • HAKPEREST 9 yıl önce Şikayet Et
    Güven veren bir bakan
    Cevapla
  • klas 9 yıl önce Şikayet Et
    senle gurur duyuyoruz Taner YILDIZZZ
    Cevapla
  • Saygıya layık insana 9 yıl önce Şikayet Et
    Dik,Asil,Onurlu ve Hizmetkar adam. Sana yıllarca halkıma yaptığın hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Rabbim Ahir ömründe şaşırıp yanıltmasın,manevi ayak kaymaları ve caymalardan muhafaza edip, İmanlı hakka yürümek nasip etsin. Haklarımda Anneciğinin helal sütü gibi helal olsun. [ Zahiri - Çorum / OSMANCIK ]
    Cevapla
  • süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Sayın Bakan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı