CHP'nin o reklamı Paralel üniversitede çekilmiş

CHP'nin 'Milletçe alkışlıyoruz' reklam filminin bazı bölümlerinin Paralel Yapı'ya yakın Gediz Üniversitesi'nde çekildiği ortaya çıktı.

CHP'nin o reklamı Paralel üniversitede çekilmiş
CHP'nin o reklamı Paralel üniversitede çekilmiş
GİRİŞ 03.05.2015 11:14 GÜNCELLEME 03.05.2015 13:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP ve Paralel Yapı arasındaki işbirliği çekilen reklam filmlerine bile yansıdı. CHP’nin seçim kampanyasını başlatmak için kullandığı “Milletçe Alkışlıyoruz”reklam filminin bazı bölümlerinin Paralel Yapı’ya yakınlığıyla bilinen Gediz Üniversitesi’nde çekildiği ortaya çıktı.

Cem Uzan'ın reklamcısı Ali Taran’ın CHP için hazırladığı 'alkışlıyoruz’ sloganlı reklam filmindeki Paralel üniversitede geçen sahnelerde üniversite koridorlarına önce adliye süsü veriliyor ardından avukat cübbesi giyen oyuncular kameraların karşısına geçerek alkış tutuyor.

Görüntülere dikkatli bakıldığında adliyeymiş gibi gösterilen alanın Gediz Üniversitesi’nin içi olduğu hemen anlaşılıyor.

SAHİBİ FAHRİ KONSOLOS

Reklam filminin çekildiği İzmir’deki Gediz Üniversitesi’nin Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, Paralel Yapı’ya yakınlığıyla bilinen önemli isimlerden biri.

CHP’nin reklam filmini çekmesi için üniversitesinin kapılarını sonuna kadar CHP için açan Abdullah Kavuk, aynı zamanda Kazakistan İzmir Fahri Konsolosluğu yapıyor.

KAYNAK: GÜNEŞ
YORUMLAR 15
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet reklam filmi Gediz Üniversitesi E blokta çekildi.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat artık CHP.ye hizmet ediyor. ..Ben hakkımı helal etmiyorum sizde helal etmeyin!.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP parelel Cemaat Elele....Allah bunun hesabını CHP.yede Cemaatede sorar..
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bu hainlere bizim paralarımızla yapılan yerde chp ye hizmet etmişler ama olsun hesap günü var
    Cevapla
  • zenci kul 9 yıl önce Şikayet Et
    evet alkışlıyoruz.İzmirin yolları okadar bozukki chp yi alkışlıyoruz.Metro 8 km 9 yılda bitirildi chp yi alkışlıyoruz.Basmanede fuar karşısındaki arazi 10 yıldır bataklık gölet istediği rüşveti alamayan belediye ruhsat vermiyor zorlu holding arazisi chp yi alkışlıyoruz.Pazaryerleri berbat üstü açık ve dar-otoparkı yok bunu için chp alkışlıyoruz.Birisi başörtülüye göstermelik rozet takıyor birileri toplu başörtüsü yırtma gösterisi yapıyor chp yi alkışlıyoruz.
    Cevapla
  • İsak TOK 9 yıl önce Şikayet Et
    9 YILDA DEĞİL 15 YILDA BİTİRDİ. bEN 2000 YILINDA iZMİR E GELDİM Burhan Özfatura Bornova 3 yol u bitirdi deme sürüşleri bitti. Bu chp liler biz yaptık dediler . 2000 yılından 2015 yılına kadar çok şükür bitti . Bu chp nin çalışmalarından çok memnunuz. Çok becerikli insanlar. İBŞ BELEDİYESİ İŞLERİ SON SÜRAT EN KISA ZAMANDA BİTİRİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası