Bozdağ: Seçim vaat furyasına dönüştü

ADALET eski Bakanı Bekir Bozdağ, siyasi partilerin seçim vaatleri için 'yalan rüzgarı' iddiasında, "Seçim vaat furyasına dönüştü" dedi.

Bozdağ: Seçim vaat furyasına dönüştü
Bozdağ: Seçim vaat furyasına dönüştü
GİRİŞ 23.05.2015 15:36 GÜNCELLEME 23.05.2015 15:36

ADALET eski Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti milletvekili adaylarına destek için geldiği Nevşehir'de, siyasi partilerin seçim vaatleri için 'yalan rüzgarı' iddiasında, "Seçim vaat furyasına dönüştü" dedi. 

Nevşehir’in Ürgüp İlçesi'nde, Ak Parti adaylarıyla belediyeyi ziyaret eden Bekir Bozdağ, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar pek çok seçime katıldığını ancak hiçbir seçimde bu kadar vaatlere rastlamadığını söyleyen Bozdağ, bunun 1990'lı yılların siyaseti olduğunu ve Türkiye'yi batırdığını öne sürdü. Bozdağ, şunları söyledi:

"Bu seçimin kendine has özellikleri olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar gördüğüm seçimlerin hiç birinde olmadığı kadar bir vaat furyası var. Adeta vaat yarışı yalan rüzgarına dönmüştür. Siyasi partilerin genel başkanlarının açıklaması vaat sınırını aşarak palavra yarışına dönüşmüş durumdadır. "

Bekir Bozdağ, Ak Parti iktidarının gücünden rahatsız olanların bir araya gelerek koalisyon oluşturduğu iddiasında da bulundu.

Eski bakan Bekir Bozdağ, yanındaki partililer birlikte Ürgüp'te esnaf ziyaretinde de bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar