MHP'li Durmaz: Silahımız vardı çatışırdık

Bahçeli ve MHP Genel Merkezi daha ilk saniyesinde 'darbeye hayır' dedi: "Silahlarımız vardı, kesinlikle çatışırdık"

MHP'li Durmaz: Silahımız vardı çatışırdık
MHP'li Durmaz: Silahımız vardı çatışırdık
GİRİŞ 23.07.2016 11:34 GÜNCELLEME 23.07.2016 20:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin genel merkezinden evine gireli henüz dakikalar olmuştu. Önce alçak uçuş yapan jetlerin sesini duydu. Ardından haberler gelmeye başladı. Durum ciddiydi. Tekrar parti binasına döndü.

O gece Bahçeli’nin neler yaşadığını, Meclis’in, Özel Harekâtın bombalandığı dakikalarda nasıl tepki verdiğini MHP’nin kurmaylarından Bahçeli’nin yardımcısı Sadir Durmaz, Hürriyet’ten Serkan Ocak'a anlattı.

"SİLAHLARIMIZ VARDI ÇATIŞIRDIK"

“Bu arada alçak uçuşlar devam ediyordu. Yakınımıza bombalar düşüyordu. Camlarımızın kırıldığını sandık. Genel Başkanımız oradaki en rahat insandı. Büyük bir inançla sükûnetini korudu. Herkes ona bakınca rahatladı. Bazıları ‘Binayı terk edelim’ şeklinde konuşuyordu. ‘Partiler demokrasinin merkezidir. Partimizden ayrılmayacağız’ dedi. Öyle bir ruh hali oluştu ki birazdan bizi almaya gelecekler şeklinde... Gelselerdi ‘çatışma çıkar’ diye düşünüyorduk. Kişisel görüşümüz kesinlikle teslim olmamak yönündeydi. Silahlarımız vardı, kesinlikle çatışırdık. Çünkü tanımadığınız, kabul etmediğiniz bir kalkışmaydı. Meclis’in bombalandığını öğrendikten sonra nasıl teslim olabiliriz ki bunlara? Kuşku duymamak için saf olmak gerekir...”

YORUMLAR 23
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sivillerin silah kullanması kaos oluştururdu...
    Cevapla
  • Mü'min 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücülerle MHP'lileri lütfen karıştırmayalım. MHP'li, koltuğu başkasına kaptırmamak için "darbeye karşı hükümetin yanındayım" diyendir. Ülkücü, darbe girişiminde tankların önünde can verendir.
    Cevapla
  • cccccc 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp ne Zaman darbeye karsi direnmiski simdi direnecek
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Fitneci, yalancısın. Sokaklarda onlarca Mhp li yaralı, ölen var. Amacınıza ulaşamayacaksınız.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    hakikatler ve vatan severler meydana çıkıyor ! peki chpden bir şey duydunuzmu ? halk tvde yayın yönetmeni hakan aygün ve bir iki düşman böyle darbemi olurmuş diye darbenin başarısız oluşunu tenkid ediyordu !
    Cevapla
  • ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bereket versin Bahçeli koltuğu daha bırakmamıştı. Bu Meral Akşener koltuğa filan otursaydı Allah göstermesin bu milletin işi zordu. Şimdi dikkat ediyorum kırçıllı Erdoğan düşmanları Akşeneri destekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı