Milyonlar buluşacak demişlerdi! Büyük fiyasko...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşün son durağı olan Maltepe mitingine katılan vatandaşların sayısı ortaya çıktı.

Milyonlar buluşacak demişlerdi! Büyük fiyasko...
Milyonlar buluşacak demişlerdi! Büyük fiyasko...
GİRİŞ 09.07.2017 20:55 GÜNCELLEME 10.07.2017 07:57
Bu Habere 272 Yorum Yapılmış

Haber7 Özel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşün son durağı Maltepe'de düzenlenen miting sona erdi.

"Milyonlar Buluşacak" sloganlarıyla günlerdir katılım çağrısı yapılan mitinge gelen vatandaşların gerçek sayısı ortaya çıktı.

40 BİN METRE KARENİN 3'TE 1'İ DOLDU

Toplam 90 bin metre kare olan Maltepe miting alanının yalnızca 40 bin metre karelik kısmı CHP'lilere tahsis edilmesine rağmen mitinge gelen vatandaşlar bu alanın yalnızca 3'te 1'ini doldurabildi.

YALNIZCA 175 BİN KİŞİ KATILDI

Emniyet yetkililerinin verdiği rakamlara göre Maltepe mitingine toplam 175 bin kişi katıldı. Bu sayının 45 bin kişilik kısmını ise İstanbul dışından gelen vatandaşlar oluşturdu.

YENİKAPI'YA YAKLAŞAMADI



8 Nisan 2017 günü gerçekleştirilen Yenikapı Büyük İstanbul Mitingi'nde ise yaklaşık 2 milyon kişi yer almıştı.

YORUMLAR 272
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Resimlerin yanlışlıkla paylaşılması ilahi adalet. Kazlıçeşmeye en fazla 200bin kişi geldi diyenler şimdi savunmaya geçti. Hatta boğaziçili profa Kazlıçeşme mitingini hesaplatmışlardı. Hesapladığını söyleyen prof miting başlamadan önce çekilen zaman gazetesi fotografindan faydalanmis, canlı yayını yada videoları izlememiş, bir iki resimle hesaplayabilmek çok ilginç. Hatta o resimleride chp mitingi diye yutturmaya çalışan geri zekalılar vardı. 25 gündür hazırlık yaparak anca toplandılar. Reis çıksın miting yapacam desin bir kaç saat içinde iki katı kalabalık toplanır.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben her zaman soylerim ac tavuk kendini dari ambarinda gorur diye bide ickiyi icmeseler birazcik kendilerine gelecekkllerdde ruyalara ddalmak iyi deggildir.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar 3 kişiyi bir arada görünce herkesi orda sanırlar . tıpkı başkasının yumruğunu yemeyenin kendi yumruğunu balyoz sandığı gibi. 10 bin. kişiyi milyon göstermede marifetliler. milyonu bulsalar Türkiye nin hepsi burda hatta dünyadan katılanlar var diyecekler
    Cevapla
  • Sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Emniyetin resmî rakamları 1,5 milyon diyor. Unutmayın Yenikapı da Darbe'ye karşı duranlar. Şimdi herkes için Adalet diyor. Çıkarım için evet değil.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına , eline sağlık.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon CHPli bir araya toplansa bir Erdoğan etmiyor.
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç olarak tarihinize altın harflerle bir leke daha yazdırdınız. Kemal varoldukça herşeyi elinize yüzünüze bulaştırmaya mahkumsunuz. Adalet isteyip de adaletsizliği kendilerine şiar edinen örgütlerle kolkola yürüyen zavallılardınız. Noldu, adalet yerini buldu mu?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?