AK Parti'nin seçim şarkıları belli oldu

AK Parti 12 Haziran'da yapılacak seçimler için şarkılarını belirledi. Belirlenen 17 şarkı arasında pop, Türk halk müziği, rock türlerinin yanı sıra yöresel müziklerin de bileşimleri bulunuyor.

AK Parti'nin seçim şarkıları belli oldu
AK Parti'nin seçim şarkıları belli oldu
GİRİŞ 19.04.2011 16:59 GÜNCELLEME 19.04.2011 16:59

AK Parti'nin Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi mitinglerde ve tanıtım programlarında kullanacağı müzikler belirlendi. 8 tanesi yeni bestelenmiş şarkılar olmak üzere listede toplam 17 şarkı bulunuyor. "Şimdi Tam Vakti" adlı şarkının pop versiyonunun yanı sıra rock versiyonu da oluşturuldu. Bunun yanı sıra Karadeniz, Azeri ve Türk Halk müziği ezgilerinin de yer aldığı bir liste oluşturuldu. Partinin yeni seçim müzikleri "Şimdi Tam Vakti, Bi Daha Bi Daha, Dönmem Geri, Hayde, Hep İleri, İlk Günkü Gibi" adlı şarkılar olarak belirlendi.

AK Parti'nin 22 Temmuz seçimleri için belirlediği ve o zamandan beri kullanılan bazı şarkıları da listede yer aldı. Buna göre "Cilveloy Nanayda, Haydi Anadolu, İlla Akparti, Söz Verdik, Yeniden, Bu Memleket Hepimizin, Bir ve Beraberiz, Herşey Bu Millet İçin" adlı şarkıların ve AKP'nin 8'nci yıl marşı Işık Buradan Yükselir'in de seçim mitinglerinde kullanılmasına karar verildi.

ANKA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı