Köksal Toptan: Hedefimiz Fransa

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, yeniden iktidar olmaları halinde gerçekleştirecek hedeflerini açıkladı.

Köksal Toptan: Hedefimiz Fransa
Köksal Toptan: Hedefimiz Fransa
GİRİŞ 10.06.2011 16:51 GÜNCELLEME 10.06.2011 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova, Filyos, Gülüç, Perşembe belediye başkanları yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün, AK Parti’nin çakılı çivisi olmadığı iddiasını hatırlatan AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, “AK Parti’nin bir tane çakılı çivisi yok diyorlardı. Ben onu hukukçu olarak biliyordum, nalburcuymuş. Bundan sonra ben köylere 100’lük çivi ile çıkacağım. Ben AK Parti’nin yaptığı hizmetleri saymakla bitiremiyorum. Ali İhsan Köktürk AK Parti’nin yaptığı kadarını yapsın ben ismimi değiştiririm. Ali İhsan Köktürk’e vefa borcunuzu ödediniz. Artık yeter. Gelecek bayramlarda seyranlarda gelecek gideceksiniz.” diye konuştu.
 
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise şunları söyledi: "Gece gündüz demeden acı ve tatlı günlerimizde arkadaşlarımızla hep beraber olduk. Bundan sonra da devam edeceğiz. Gezdiğim her yerde insanların büyük bir desteğini, sevgisini görüyoruz. Biz göreve geldiğimizde hizmetler verilemiyordu, ama o azimle önce belediyemizin mali yapısını düzelttik. Çarşı içi meydan projesi var. Burası Avrupa kenti olacak. Kapalı otopark projemiz bitti.

İlk kazmayı vuruyoruz. 2004 yılında hastanemizi açtık, ama yetmiyor. Hastanemizin ek ilave tesisi Temmuz ayında ihaleye çıkıyor. Havaalanımızın açılmasını sağlayan değerli büyüklerime teşekkür ediyorum. Heyecan doluyuz, aşk doluyuz, hizmet doluyuz. Hiç merak etmeyin biz AK Parti iktidarı ve istikrar ile beraber yolumuza devam edeceğiz. CHP’li arkadaşlarımız bizden önce burada miting yaptılar. Hangisi projeden bahsetti. Ancak çok konuşurlar ama proje üretemezler."
    
Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, “Türk Bayraklarını görelim, burada bazı mitinglerde Türk Bayrakları yoktu” diyerek konuşmasına başladı. Toptan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı arkadaşları çivi aradıkları için yapılan eserleri göremiyorlar. Bizim çivi ile raptiye ile işimiz yok. Biz yaptığımız zaman büyük yaparız, Filyos Vadisi yaparız, havaalanı yaparız. Bu vadinin sanayi bölgesi kurulduktan sonra su ihtiyacı ne olur diye merak edenler var mI? Biz onu merak ediyoruz ve projesini yapıyoruz.

4 sene sonra buralar, Eğerci tarafından yapılacak olan baraj ile su ihtiyacı karşılanacak. Hayal dedikleri havaalanını dış hat seferlerine ve iç hat seferlerine açtık. Şimdi sesleri çıkmıyor. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, sessiz sedasız o havaalanına indi, oradan kalkış yaptı. Bizim aradığımız milletimize hizmet karşılığı bir hayır duadır. Havaalanın açılması ile birçok köyde yaşlı vatandaşlarımız 'sabahleyin Münih’te kahvaltı yaptık, akşam yemeğinde köyümde torunlarımla beraberim' dedi. Çivicilere iki şey göstereceğim.

Zonguldak’ın 6 ilçesi var. Bu ilçelerin geçen 8.5 yılda neler yapmışız, derleyip toparlayıp kitapçıkta hazırladık. Şu kitapçığı inceleyen insaf sahibi hangi partiye mensup olursa olsun bu memlekete sevdalı kim açarsa açsın burada yapılan yatırımları görecektir. Burada da çivi yok. Burada 1290 km köy yolu asfaltı var 5 sene içinde Köy Hizmetleri'ne harcanan 120 milyon lira para var. Burada içme suyu, kanalizasyon, köy yolları, parkeler, okullara yardım, okul yatırımları, çevre düzenlemeleri var. Ey muhalefet parti temsilcileri siz biliyor musunuz? Köylerin artık yol problemi kalmadı, köyler artık internet istiyorlar. Muhalefet partiler diyor ki ‘Siz bize oy verirseniz biz bunu yaparız.’ Siz 13 Haziran'da yeterli oy alıp hükümet mi kuracaksınız? Böyle bir şey yok.

Tutturmuşlar İntibak Yasası’nı çıkartacaklarını söylüyorsunuz. İki gün önce Başbakanımız söyledi emeklilerin durumunda iyileştirme yapılacağını ifade etti. Bunların vaadleri bunlarla bitmiyor. Her aileye 600 TL vereceklerini ifade ettiler. Bu vaadi 2009 yerel seçimlerinde Kılıçdaroğlu verdi. İstanbul Belediye Başkanı olması halinde bunu yapacağını söyledi. Ama bunu İstanbul yutmadı. İzmir'de kazandılar. Başbakanımız 'Hadi yapın bakalım' dedi.

Hiçbir şey yapmadan kaçtılar." Yeniden iktidar olmaları halinde Türkiye'yi bu günkü Fransa'nın düzeyine çıkarmak olduğunu söyleyen Toptan, sözlerine şöyle devam etti: "12 Haziran seçimleri diğer seçimlere göre çok daha büyük bir önem taşımaktadır. Elbette bütün adaylar bizim kardeşimizdir.

Bütün siyasi partilere ve adaylara, AK Parti olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün seçim boyunca Zonguldak'ın geçmişine ve kültürüne yakışır bir propaganda gerçekleştirildi. Dilerim ki sandıktan hayırlısı ne ise o çıksın. Ama biz tam 40 gündür, arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak'ın her köşesini karış karış dolaştık. Önümüzde 450 bin oy var. Kim bu oya yaklaşırsa o oylar onun olur dedik. Biz bu bilinç içerisinde çalıştık, çok şükür ki Zonguldak'ta kapısını çalmadığımız köy neredeyse kalmamıştır. Gerçekten Zonguldak bu seçimlere giderken 12 Haziran günü kendisine yakışanı yapacaktır."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • tevfik kizilirmak 12 yıl önce Şikayet Et
    Güveniyoruz. Durmak yok yola devam. Sizin elinizden her iş gelir. Bir şu AB ye girsek tam olacak ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli bakandan alçak Gazze çağrısı! 'Ahlaki ve insani' deyip duyurdu
Eray Güçlüer, Yunanistan-Türkiye ilişkilerini Haber7'ye değerlendirdi