Erdem: Sivas ve Başbağlar, Ergenekon'un işi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Sivas olayları külliyen Ergenekon'un işi. Başbağlar katliamı da aynı Sivas olayları gibi Ergenekon'un işidir." dedi.

Erdem: Sivas ve Başbağlar, Ergenekon'un işi
Erdem: Sivas ve Başbağlar, Ergenekon'un işi
GİRİŞ 23.03.2012 16:19 GÜNCELLEME 23.03.2012 16:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekrem Erdem, Rumeli Kültür ve Dayanışma Vakfı ile Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Gök de katıldı. Rumeli Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hasan İmamoğlu ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadullah Sipahioğlu ile Rumelililere teşekkür eden Ekrem Erdem, "Bizlere her zamanki gibi gönül kapılarınızı açtınız. Gösterdiğiniz misafirperverlik bizleri ziyadesiyle memnun etti." dedi.

Türkiye’de geçmişte yapılan darbelerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdem, darbelerin bir birini doğurduğunu, 1960 darbesinin de yalan üzerine bina edildiğini vurguladı. Türkiye'de darbelerin hesabının sorulmaya başlandığını vurgulayan Erdem, "Türkiye'de bugüne kadar pek çok yanlışlar yapıldı. Hesabı sorulmadığı için yanlışlar yapılmaya devam etti. 60 darbesinin hesabı sorulmadığı için 1980 darbesi oldu. Onun hesabı sorulmadığı için 28 Şubat oldu, 27 Nisan Muhtırası oldu. Ama AK Parti, milletimizden aldığı destekle, hesap sormaya başladı. Oyun kuranların oyunlarını bozmaya başladı." şeklinde konuştu. Son dönemde Türkiye gündemine gelen Sivas ve Başbağlar olaylarına da değinen Erdem, "Sivas olayları külliyen Ergenekon'un işi. Başbağlar katliamı da aynı Sivas olayları gibi Ergenekon'un işidir." dedi.

Türkiye'nin en büyük sorununun terör olduğunu belirten Erdem, "1980 darbesi, Türkiye'nin başına terörü sardı. Terörden beslenen siyasi partiler var. Bunlar terör bittiğinde yok olacaklardır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Arif DOĞANGÜR 12 yıl önce Şikayet Et
    ONU BENDE BİLİYORUM.. Sayın Erdem Söz Söyleme Şikayet Değil! içra Makamındasınız.Gurup olarak Araştırma Komüsyonu Kurdurup Kimlerin Yaptıklarını Ortaya Çıkartabilirsiniz.
    Cevapla
  • hamzax 12 yıl önce Şikayet Et
    HA BUNU BİLEYDİNİZDE .... Bir vatandaş olarak şu anda içerde yatanların hiç bir zaman gerçek suçlu olduğuna inanamadım zaten.Danıştay saldırısı,YÖK başkanına saldırı girişimi,AYM başkanı na saldırı istihbaharatı girişimleri,Birçok aydın ve gazetecinin öldürülmelerinin ardından ergenekon ve balyoz zihniyetlilerin çıkması yeterince inanmamam için delil sayılmazmı....Geçek suçlular bulunmalı..içerde masum ca yatanlarda ayıklanmalı..Vebalini kimse Ahirette ödeyemez...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam