Bahçeli'den Erdoğan'a İmralı yanıtı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın 'Gerekirse İmralı'yla görüşülebir' sözlerini eleştirdi. Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bahçeli'den Erdoğan'a İmralı yanıtı
Bahçeli'den Erdoğan'a İmralı yanıtı
GİRİŞ 27.09.2012 12:25 GÜNCELLEME 27.09.2012 17:39
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Başbakan'ın sözlerini eleştirerek; "Başbakan Erdoğan kanın ve vahşetin sorumlusu olan İmralı canisiyle yeniden görüleşebileceğini, Adalet Bakanı da bebek katilinin sözde çözüm sürecine dâhil edilebileceğini vurgun yemişçesine dile getirmişlerdir. Terörle mücadele eden kahramanları dört duvar arasına hapseden ve hukukun başına çuval geçiren AKP zihniyetinin, İmralı'dan hala medet umması affedilmez bir hezeyandır. Silivri hapishanesinde mücadeleyi mahkûm, İmralı'da müzakereyi meşrulaştıran bu seviyesizlik dünya durdukça nefret ve öfkeyle anılacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • Gurbetci 11 yıl önce Şikayet Et
    size son söz. turkuaz sen daha krizde yapılan memur zamlarında kalmıssın, sana bu memur zamlarını söyleyen ogünkü eflasyonu,dolar mark tl bazında %30 artısı,hortumlanan bankalar yüzünden gelen zamları söylemedimi ? ben diyorumki sen git tusiada söyle neden asgeri ücreti artırtmıyorsunuz diye, cunku bunda devlet ödemiyor sana calıstıgın isyeri ödüyor ve en ufak bir fazla artıs yapılsa mallara zam ile tehtidle karsı karsıya kalıyorsun buda eflasyonu artırır halkın alım gücünü azaltır, ebu yunus sen sigortasız calısmak istemiyorsan o zaman cok güvendigin yeşil kartıda iade edersin, bu millet enayi degil calısıp senin sigortanı ödemeye. sen calısmayı degil nasıl devlete vergi vermeden para kazanırım kurnazlıgındasın
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    gurbetçi- her iki konuda sana cevap... 60 değil 50 olsun. maksat senin gönlün hoş olsun. sen benim soruma cevap ver.benim esnaf abim kazanmadan vergi veriyor. en büyük kriz zamanlarında bile elinde olanın yarısı giden abim,yine de haline şükrediyordu. çünkü elinde kalanı değerlendirip tekrar eski haline geliyordu. şimdi iş yok. siftah yok. ama en ağır vergileri ödemek zorunda. devletin geliri artıyor diye sanmayın ki esnafın işleri iyi. akepe'nin ilk yıllarında abimin yanında günübirlik çorbamı çıkarıyordum. ama şimdi değil bana, evine ekmek götürecek kadar bile işi yok. en büyük kriz akepe benim için. çünkü ben akepe yüzünden işsiz kaldım. bir de sigortasız çalışmaya razıyım ama esnaflar beni işe almıyor. çünkü primimi ödemek zorundalar. ben ise günübirlik ekmek parası için çalışmaya razıyım. sigortası yerin dibine batsın. sigorta istemiyorum. devlete ne?
    Cevapla
  • Gurbetci 11 yıl önce Şikayet Et
    turkuaz dalgamı geciyorsun ?. sen simdi asgari ücretleri al git tusiad a sor, neden fazla maas verdirmiyorsunuz diye. sana devlet %20 zam yapsa iki gün sonra tusiad cıkar sen iscilerime neden zam yapıyon gelirlerimiz düsüyor der oda mallarına %30 zam yapar. simdi kim kimi eziyor sen onu düsün
    Cevapla
  • Gurbetci 11 yıl önce Şikayet Et
    gürültü yapmayın. 2001 kirizinde %15 zam yapmıslar :) ya siz 444 e gitmek istemeyen cocukmusunuz ? ben sana %30 devilasyon uygulayım, bankaları hortumlayım, ve size %15 degil %50 zam yapacam, secimlerde bana oy verin.
    Cevapla
  • mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    akp liler. ebu yunusun sorusuna cevap versenize 6o kişilik akp grubu niye idam kaldırılsın dedi..ha bir de 2004 de idamın son kırıntısı olan terör ve savaş suçları hariç kısmı vardı..onuda akp kaldırıverdi..dikkat edin bu madde kalkınca aponun yaşamı garanti altına alındı..ve 2004 de terör yeniden başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı