Konya'da 600 polisle şafak operasyonu

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sokak satıcılarına yönelik olarak düzenlediği operasyona aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 600 polis katıldı.

Konya'da 600 polisle şafak operasyonu
Konya'da 600 polisle şafak operasyonu
GİRİŞ 16.10.2012 13:12 GÜNCELLEME 16.10.2012 13:12

Zeki Dursun'un haberi

Çevik Kuvvet polisleri Karatay ilçesi Yeni Mahalledeki mahallesini tamamını çember içine alırken, daha önce belirlenen 40 eve baskın yapıldı. Bazı evlere kapıları kırılarak girildi. Evlerde, Afyon, Isparta ve Aksaray'dan da getirilen dedektör köpeklerle yapılan aramalarda esrar, eroin, uyuşturucu hap, ruhsatsız silah ve bir adet kılıç ele geçirildi.

Köpeklerden birinin esrarı, mutfakta yemek pişirilen tencerenin içinde bulduğu öğrenildi. Polis aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişiyi gözaltına aldı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulama için Narkotik Büro Amirliğine götürüldü. Şüpheli kadınlardan biri hastaneye kucağında 2 aylık bebeğiyle getirildi. Aynı mahalleye 10 ay içinde gerçekleştirilen 4 aynı operasyonda daha önce 145 kişi tutuklanmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti