MHP bu fotoğrafı bile eleştirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Candan Erçetin'in Tunceli'de bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını eleştirdi.

MHP bu fotoğrafı bile eleştirdi
MHP bu fotoğrafı bile eleştirdi
GİRİŞ 11.04.2013 17:21 GÜNCELLEME 11.04.2013 17:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller" dedi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, Denizli İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. 20 Nisan'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan Bayrak Mitingi'yle ilgili olarak Denizli İl Teşkilatı'yla biraraya gelen Tanrıkulu, gündemdeki çeşitli konuları değerlendirdi. Silivri'de devam eden Ergenekon Davası'nı "tiyatro" olarak niteleyen Tanrıkulu, "8 Nisan'da çıkan olaylar mahkemenin karar alma sürecini de etkiliyor. Silivri'de yapılan duruşmalar kararı önceden verilen duruşmalara dönüştü. Bu davayla ilgili generaller, Genelkurmay Başkanlarının tanıklığı kabul edilmedi. Ancak gizli tanık adı altında birçok kişi mahkemece tanık olarak kabul edildi. Gayriciddi bir durum söz konusu. Biz Silivri'yi bir hukuk cinayeti olarak görüyoruz" dedi.

Çözüm Süreci'nde oluşturulan 63 kişilik Akil İnsanlar Heyeti'yle ilgili de açıklamalarda bulunan Tanrıkulu, "Akil insanlar neyi anlatacak? Süreç dedikleri bu gelişmelerin neresinde vardı. İmralı ya da Kandil görüşmelerinin içindeler miydi? Beni bana nasıl anlatacak? Merek ediyorum, bu insanlar Denizli'ye gelip evladını şehit veren aileler veya gazilerin karşısına nasıl çıkacak" diye konuştu.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tunceli'de konser veren sanatçı Candan Erçetin'in bir askerin silahının namlusuna karanfil takmasını da eleştiren Tanrıkulu, "Namlunun ucuna karanfil takarak barışın geleceğini sanıyor bu aklıevveller" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • VEYSEL EMRE 11 yıl önce Şikayet Et
    SANKİ DURDUK YERE PKK LI İTLERE KURŞUN SIKAN BİZİM ASKERİMİZ. bizim silahlarımıza niye karanfilde, pkk lı itlerin kine takıp poz verilmiyor, onlara bizmi kurşun sıktık, bizmi bu ülkeyi bölelim dedik. elbette MHP de eleştirir bbp de eleştirir.
    Cevapla
  • geronimo 11 yıl önce Şikayet Et
    pkk ne zamandan beri msülüman oldu. müslümanı müslümana kırdırmayın diyenler zerdüst ermeni yetimi vatan hainleri ne zamandan müslüman olduda siz takvadan bahsedip onlarla insanları aynı eşit sayıyosunuz..bugün müzakere edilen fikirleriyle ülkenin geleceğini yazmaya kalkışan apo türk anne ile kürt babanın elinde büyüyen ermeni yetimidir.şu ülkenin düştüğü hale bak.
    Cevapla
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    ZAVALLILAR. Bu hareket bir semboldür. Sanki hiç kimse bu vatanı sevmiyor.Bir tek MHP seviyor.Sanki mermi atana çiçek atın deniyor.Bu hareketi bu kadar akıldan yoksun değerlendirmek de neyin nesidir? Apo'yu asmamak karşılığında MHP acaba hangi rezilliğini kamuoyundan gizledi.Neyin karşılığında APO'yu asmadılar.Çıksın "delikanlılarsa" , "adam gibi adamlarsa","biraz ahlakları varsa" bunu açıklasınlar.
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    teröristler karanfil atmıyor..zavallı. mermi atana gül atılmaz
    Cevapla
  • MUTKİ - BİTLİS 11 yıl önce Şikayet Et
    NACİ USTAYA. naci usta walla haklısın bende bunları görünce midem bulanıyor. bilmeme anlatabildimmi. onlarda biliyor, bu iş biterse onlarda biter meclise falan giremezler korkuları ondandırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in BM üyeliği onaylandı
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...