Metiner: İnsanda biraz utanma olur be!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz'ın çok eleştirilen yazısına ilişkin sert değerlendirmede bulundu. Metiner, "Kim kimin hakkına girdi de helallik istesin? Ey Aymaz bu ne aymazlıktır" dedi.

Metiner: İnsanda biraz utanma olur be!
Metiner: İnsanda biraz utanma olur be!
GİRİŞ 07.04.2014 15:53 GÜNCELLEME 07.04.2014 17:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bugünkü yazısında AK Parti'ye sert mesajlar gönderen Zaman gazetesi yazarı Abdullah Aymaz'ın "Bizim geri vitesimiz yok" başlıklı yazısına, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'den çok sert eleştiri geldi.

'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' atasözü ile Aymaz'ı topa tutan Metiner, Haber 7'ye konuştu.

"BU NE AYMAZLIKTIR BU NE PİŞKİNLİKTİR"

Metiner, "Ey Abdullah Aymaz bunca haysiyet cellatlığından sonra bu ne aymazlıktır bu ne pişkinliktir. İnsanda biraz da olsa utanma duygusu olur be! Geri vitesimiz yok diyorsunuz ama siz Başbakanımızın Harem-i İsmetine kadar burnunuzu soktunuz. Kim kimden helallik isteyecek ki? Kutsallarımız adına ne bıraktınınız bu ülkede? İftiranın bini bir paraydı. Her türlü gayri meşru işi denediniz. Ak Parti'yi sandıkta küçültmek için her türlü küçüklüğü yaptınız. Paralel yapının arkasında durdunuz. Adeta kutsal bir cihat ilan ediyormuşçasına bizimle harp ettiniz. Şimdi de kalkıp partimizin cemaatinizden özür dilemesini istiyorsunuz ahiretimiz tehlikeye düşmesin diye. İlk önce siz kendi ahiretinize bakın. Siz bu dünyada kimi seviyor idiyseniz, kiminle seçimde iş yapıyor idiyseniz ahirette de onlarla haşr olunacaksınız" diye konuştu.

"YANLIŞTAN DÖNMESİ GEREKEN KİŞİ PENSİLVANYA'DIR"

"Başbakanımıza yapmadıklarını bırakmadılar" diyen Metiner, "Yazar kalkmış bir de bizim geri vitesimiz yok diyor. Sizin geri vitesiniz olsa nolur olmasa ne olur. Siz vites mi bıraktınız Allah aşkına! Kutsal adına hiçbirşey bırakmadınız. Ortada Pensilvanya'nın yanlış ötesi bir davranışı var. Yol yakınken yanlıştan dönmesi gereken Pensilvanya'nın kendisi ve Pensilvanya'nın emri ile hareket eden medyadır, siyasetçilerdir, paralel yapının unsurladır. Bu yazdıklarına pes diyorum. Bizim kavgamız cemaat ile değil. Bizim kavgamız bu tür ahlaksızlığı, namertliği yapan ve cemaat kılıfına bürünen paralel yapıyladır. Bu paralel yapı tasfiye edilmediği müddetçe de mücademizden dönecek değiliz. Ey Cemaatin ihlas sahibi mensupları yol yakın iken Pensilvanya'nın yanlışını görün ve ondan yüz çevirin!" ifadelerini kullandı.

Metiner, sözlerini  "AK Parti ile Cemaat arasında bir kavga yok. Bu kavga paralel yapıya karşıdır. Asıl özür dilemesi gereken kişi bu satırları kaleme alan kişidir" hatırlatmasında bulunarak noktaladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • atlantiks 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet ateş kardeşim,. Malumunuz, Mısır'daki darbeci zalim yönetimin mahkemeleri 529 müslüman kardeşimiz için idam kararı verdi. O haberle ilgili bir kardeşimin kısacık ama şahsen beni etlileyen bir yorumu vardı. Sizinle bu yorumu paylaşmak istedim. İnşallah bu yorum ihlas sahibi herkesin slogan laflardan arınıp "meseleye kafa yorması" için hayırlı bir vesile olur. Sağlıcakla kalınız. ALINTI ŞÖYLE ; Yeryüzündeki Müslümanlara zulmeden ve onlara yardım edenleri Rabbim kahreylesin. Sisi dururken, Esad dururken, Netanyahu dururken Müslümanlara beddua edenleri de Rabbim yerin dibine geçirsin.
    Cevapla
  • AHMET AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    AHMET ATEŞ SİYASİ AHLAKTAN BAHSEDEN SENMİSİN , GÜLDÜRME BENİ;). Aşağıda yazdıkların ın hepsi ezbere konuşan bir kafanın urunu oldugundan onlara tektek cevap yazmama gerek yok, boşa çaba ama biraz kafan çalışıyor ve ahlaktan nasibin varsa Mehmet metinerin siyasi çizgisindeki savrulmaları bir incele , abim vekil olma rütbe alma adına hadepten tutta dyp yekadar herdalda savrulmuş durmuş biri , ne adına ? siyasi ahlak adınamı;)? Allah ömür verirse konjektür değişinçe MHP lide olur zaman nelere gebe bekle gör. Ha buarada ben geçen seçim akp ye oy verdim , yani aşagıda bi dolu yazdıgın önyargılarını al kendinel çöpe at :)
    Cevapla
  • Kadir ERTUĞRUL 10 yıl önce Şikayet Et
    HELAL SANA. Sayın metiner takdir ediyorum. Dürüst olmadığını biliyorum. Çünkü haksızlık karşısında susanlardansınız. Tayyibin konuşmalarını. tıpalarını frekans uyuşmazlığından dolayı duyamadığınız kanatindeyim. Kulaklarınızı bir muayene ettirseniz dostum. Tayyibim ne dedi hepsi montaj, santaj, dublaj vs demekki o öyle dediyse öyledir. Değil mi? Ve Halk itibar etmedi dendi değil mi? Bu tıpaları tüm tv ler canlı canlı verdi ama halk itibar etmedi değil mi? Daha düne kadar A.K.P ye hep oy verdim. Yazıklar olsun Hep uyutulmuşuz. ortada bir ahlaksızlık var ama bunu kim yapıyor acaba...
    Cevapla
  • ahmet ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞUDA BDPLİLER AKPYLE UĞRAŞIR BATIDA SİZ PKK LI DERSİNİZ. BUNA TEK KELİME SİYASİ AHLAKSIZLIK DENİR. AHMET AYDIN. pkklı sen, iftira eden sen, pkklılar akp ile çatışıyor doğuda görüyorruz,SEN DEVE KUŞU GİBİ BAŞINI KUMA SOKSANDA ÖYLE SÖYLEDİĞİNE SADECE SENİN GİBİ SİYASİ AHLAK YOKSUNLARI İNANIR. CHP MHP YE DOĞUDA SALDIRI YOK VAN DA AĞRIDA YOK. SADECE AK PARTİLİLER MUCADELE ETMEKTE. İSTANBUL ANKARADA NEDEN ,MHP NİN GERİSİNE DÜŞTÜ. SİZ TERORİSLERİ DESTEKLERSİNİZ SONRA MİLLETİ ALDATMAK İÇİN AK PARTİYE ÇAMUR ATARSINIZ. AHMET AYDIN BU TÜR SİYİSİ AHLAKSIZLIKLARI MİLLET YEMİYOR VAZGEÇ. SADECE İĞRENDİRİYORSUNUZ. "BÖYLE BİR ÖZGÜRLÜK HAYVANLAR ALEMİNDE BİLE YOK" Biz bireyin haklarından vazgeçecek değiliz. Efendim, 'Sanal alemdir, isteyen istediğini yapar' böyle bir özgürlük hayvanlar aleminde bile yok. Bireyin hakkı her şeyin üstündedir. Bireyin taleplerine kulaklarımızı tıkayamayız."
    Cevapla
  • AHMET AYDIN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aynaya bak , aynaya. Sn metiner utanmadan bahsedebılmesı için onçe kendıne donup bakmalı. Başbakanımıza Pkk lılarla aynı ortamdayken yaptıgı hakaret ses kayıtlarından sonra utanmadan hala o partıde nasıl vazıfe goruyor. Biraz utanma duygusu olsaydı o ses kayıtlarından sonra özür dileyıp istifa ederdi ama nerdee utanmazın baş aymazı sensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı