Erdoğan düşmanlığı onları birleştirdi

Fransa'nın Lyon kentinde bugün ilginç bir olay yaşandı.

Erdoğan düşmanlığı onları birleştirdi
Erdoğan düşmanlığı onları birleştirdi
GİRİŞ 21.06.2014 18:35 GÜNCELLEME 21.06.2014 19:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Paris Büyükelçiliği'nde Fransız firmalarının yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
 
Başbakan Erdoğan'ın Lyon'a gelişini protesto etmek için Lyon Carnot Meydanı'nda gösteri düzenlendi. Fransa Alevileri Birliği'nin Fransa Komünist Partisi ile beraber düzenlediği gösteriye yaklaşık 200 kişi katıldı.
 
Üzerinde Atatürk fotoğrafı bulunan Türk bayraklarının yanı sıra, PKK terör örgütünün sözde bayrağı, Abdullah Öcalan, Fransa komünist partisi ve Ermeni Taşnak partili bayrakların göze çarptığı gösteri olaysız sona erdi.
 

YORUMLAR 2
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali'siz Aleviler diyorsunuz da. Bu Ali'siz Aleviler,Ali'li olduğunu söyleyen Alevilerin sorumluluğu ve sorunudur.Bu herifler zaten ortada ve açık.Aleviler bunları neden hala kolluyor.Eylemlerde belli değiller mi.Bence bu olay PKK ayrı Kürtler ayrı olayına dönmeye başladı.Hakkını arayan Kürd'ü de pkklı diye vuruyordu devlet.bu işin başka bir çözümü olmalı.Aksi Taktirde kimse bu velveleciler yüzünden iyi niyetle bir hak talebi yapamayacak
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler, PKK’lılar, Komünitler, Ali’siz Aleviler tabi bir araya gelecek. Çünkü küfür milleti tekdir.. PKK’lıların içinde özellikle üst kademelerde Kürtlerden çok Ermeni var. Aynı zamanda PKK da Ali’siz Alevilerde, komünistler de dinsizdirler. Ermeniler ve komünist örgütler, özellikle bilinçsiz ve inançsız Alevileri ve Kürtleri arka bahçesi olarak görüyor, onları kullanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor