Davutoğlu: Onları misafir etmekte kararlıyız

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye sınırındaki gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu: Onları misafir etmekte kararlıyız
Davutoğlu: Onları misafir etmekte kararlıyız
GİRİŞ 20.09.2014 00:35 GÜNCELLEME 20.09.2014 08:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Davutoğlu, "Can korkusu ile ülkemize gelen kardeşlerimizi ırk, din, etnisite, mezhep farkı gözetmeksizin misafir etmeye kararlıyız" ifadesini paylaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, başbakan olarak KKTC'nin ardından kardeş Azerbaycan'a ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek "Değerli dostum Sayın İlham Aliyev'le iki ülke arasındaki derin dostluğu nasıl daha da ileriye götüreceğimizi konuştuk" bilgisini verdi.

"Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her konuda Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edecek" ifadesine yer veren Başbakan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bakü'deki temaslarım sırasında Suriye sınırımızdaki gelişmeleri de yakından takip ettim. Can korkusu ile ülkemize gelen kardeşlerimizi ırk, din, etnisite, mezhep farkı gözetmeksizin misafir etmeye kararlıyız. Tarih üzerimize bu yükü yükledi ise aziz milletimiz yine bunun hakkını verecek, mazlumlara kucağını açacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Anadolu Varya Anadolu Üç Kıta Yedi Denize Kucak Açtıda !. Suriye,den Irak,tan gelen kardeşlerimize,mi kucak açmayacak, Buyursunlar Ekmeğimizi bölüşmekten şeref duyarız !
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ey yüreği büyük insan. oy kaygısı,siyasi menfaat düşünmeden bu gariplere sahip çıkacağını üstüne basa,basa ilan ediyorsun ya ,rabbim razı olsun !biz bunlara sahip çıkmaya mecburuz ! bizim ecdadımız savaştı kaçmadı laflarıyla bu muhacirleri kınayanlar! onların ecdadıda çanakkalde kurtuluş savaşında öbek öbek bize yardıma geldi sadece çanakkalede belki 10 bin suriyeli şehit var ıraklısı Cezayirlisi ,Libyalısı cabası. buyursun bugünde onlar suriyede ırakta savaşsın kiminle savaşacaklarsa artık ??bizim belki 100%80 miz iç yada dış göçmenlerden meydana gelen bir milletiz. bu mücadele hepimizin! bu imtihan hepimizin !bu suriye ve ıraktan çok bizi parçalamaya çalışanlar onların başına bu çorabı örenler.sizi beğenmeyenler ,kızanlar seçimlerde kılıçtaroğluna oy versin de türkiye ingilterenin eyaleti olmaya devam ederek boyun eğerek bu mültecilerden kurtarsın onları..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor