Bahçeli uyardı: Ülkücü hareketin her mensubu...

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in her mensupları kavga ve çatışmalardan kesinlikle uzak kalacaktır" dedi.

Bahçeli uyardı: Ülkücü hareketin her mensubu...
Bahçeli uyardı: Ülkücü hareketin her mensubu...
GİRİŞ 09.10.2014 17:55 GÜNCELLEME 09.10.2014 18:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in her mensubu uyanık ve dikkatli olacak, muhtemel kavga ve çatışmalardan kesinlikle uzak kalacaktır.

Türkiye sevdalısı aziz dava arkadaşlarım, çakılan etnik kıvılcımın nelere mal olacağını, pusuya yatmış bölücülerin bin yıllık kardeşlik ve kader ortaklığına darbe vurmak için nasıl kuyruğa girdiğini bilmek ve görmek zorundadır.

Kardeş kavgası çıkartmak ve son yurdumuzu baştan ayağa cehenneme çevirmek için iştahlı olan şiddetseverlere koz verilmeyecektir" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Kaan ORBAY 9 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk herkese lazim. 80lerde yapilanlar tekrar edilmesin denerek ve Turkes'in son donem ve Devlet bey'in pasifizasyon politikasi ile MHPliler sokaklari terketti. Avrupa birligi kumpasiyla, gelistirilen ultra demokratik hukuki haklar ile bugun MHPliler terorist oldurse zaten baslari teroristlerden cok belaya girerdi. Devletin polisi de, ceza hukuku da isini iyi yapmayan veya cifte hesapli insanlar tarafindan guduk edildi. Hadi kolay gelsin. bakalim simdi sokaklari nasil temizleyeceksiniz.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü hareket . MHP ve Ülkücü Hareket i hedef alacağınıza şuan ki hükümete yapması gerekenleri hatırlatsanız daha yerinde olur lakin haberi iyi anlayamamış olsanız gerek MHP sağduyudan yana fakat dosta güven düşmana korku salmayıda bilir siz kimin dost kimin düşman olduğunu ayırt ettiğiniz zaman TÜRKİYE için daha iyi günler vardır
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKÜCÜKLER. ülkücülük mü kaldı. bitirdin sağ ol.... savaş çıksa askerden kaçacak mhpliler.... Allahtan alperenler var türk-islam felsefesini yaşatan yürekli bir nesil var
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYENİN 75 MİLYONU ÜLKÜCÜDÜR. ama seninle kimsenin işi gücü yoktur.
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Simdi de Ulkuculer sokagi indi! Ulkucelerden sonra da Ak partililer inicek! Al sana ic savas! Hukumet Su PKK lilara gereyini yapmasa millet sokaga cikar! Bu pasiflik softluk neyin nesi anlamis deyilim!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı