AK Partili vekilden CHP'li vekile tokat gibi cevap

TBMM Genel Kurulunda CHP grup önerisi sırasında AK Parti milletvekilleri ile CHP milletvekilleri arasında terör tartışması çıktı.

AK Partili vekilden CHP'li vekile tokat gibi cevap
AK Partili vekilden CHP'li vekile tokat gibi cevap
GİRİŞ 28.06.2016 22:04 GÜNCELLEME 28.06.2016 22:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda, CHP İstanbul Milletvekili Veli Ağbaba, hükümeti eleştirerek, “Suriye’de kan akıyorsa, mezhebinden, etnik kimliğinden katlediliyorsa, sizin sayenizdedir. O örgütlere hala destek veriyorsunuz. El-Nusra’ya ‘terör örgütü’ demeyen sizsiniz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ MUŞ'TAN SERT CEVAP!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Ağbaba’nın eleştirileri üzerine söz alarak, Suriye’de 400 bin insanın katili olduğunu belirterek, “O katille birilerinin fotoğrafı var. Ağbaba görüyor musun? CHP’nin Cizre raporu. Açıyorsunuz, üçüncü sayfası. Terörle mücadele ediyoruz, eli kanlı terör örgütünü şehirlerden temizliyorken, orayla heyet gönderip yaptığı açıklama; Cudi, Sur, Nur ve Yasef mahallelerini sivil vatandaşlarının yaşayanları ağır silahlar, tanklar, uçaksavarlar ile orantısız güç kullanılarak, yerle bir edilmiş durumdadır. Bu ifadelerin aynısını Macar asıllı Hollanda milletvekili Türkiye raportörü kati piri de kullandı. CHP’nin bir tarafta raporu, öbür tarafta kati Piri’nin raporu. Şimdi gideceksiniz gözlerinden ağır yaralanan Binbaşı’ya o orantısız gücün ne olduğunu anlatacaksınız. Hiç kusura bakmayın, o şehitlerin ailelerine orantısız gücü anlatacaksınız. Şehirlerde egemenlik kurmak isteyen terör örgütüne karşı Silahlı kuvvetler ne yapacak? Terör örgütüne karşılık neyse o verilir” dedi.
 

YORUMLAR 16
  • selin 7 yıl önce Şikayet Et
    adam diye buna derim iste
    Cevapla
  • aksaray 7 yıl önce Şikayet Et
    Din düşmanları anlamaz kardaş Allah devlete zeval vermesin.
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    konuyu bu hale getiren benim vekilim olamaz,siz birbirinizi yemeye devam edin,sadece dışardaki şeytanların ekmeğine yağ sürmüşü olursunuz.Zaten siz bir olabilseniz bu haller başımıza gelmez. Sıkntı sizde başlıyor
    Cevapla
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    chdp bu kadar basit
    Cevapla
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun iyi giydirmiş hadsiz ve azgın CHP'liye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler