Kemal Kılıçdaroğlu şehit ailesine dava açtı

CHP Lideri, gönderdiği çelengi reddeden şehit ailesine "mala zarar vermekten" dava açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu şehit ailesine dava açtı
Kemal Kılıçdaroğlu şehit ailesine dava açtı
GİRİŞ 14.09.2017 07:55 GÜNCELLEME 14.09.2017 07:56
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Samsun'da Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın'nın cenazesine gönderilen CHP çelenkleri, şehit yakınları tarafından istenmemiş ve boş bir bahçeye atılmıştı. Şehit yakınları "HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterirken cenazeye katılan vatandaşlarda şehit yakınlarına alkışlarla destek vermişti. Olanları hazmedemeyen Kemal Kılıçdaroğlu şehit yakınlarına dava açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında şehit yakını Fatih Taşkın şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Samsun'da şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın'nın cenazesine gönderilen CHP çelenkleri, şehit yakınları tarafından istenmemiş ve boş bir bahçeye atılmıştı.

İşte bu olay sonrası şok bir gelişme yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun vekili avukat Celal Çelik imzasıyla Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.



Çelengi çıkartırken şehit yakınları "HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterirken, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla onlara destek vermişlerdi.

.

YORUMLAR 121
  • yorgun demokrat 6 yıl önce Şikayet Et
    yav hangi mala zarar vermiş vatandaş anlamadım ben
    Cevapla
  • Ömer iyi adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp 2 ay önce istifa ettim kurtuldum.Adın yerin dibine batsın.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Dokunmayın CHP nin genel müdürüne.Zavallı adam adalet arıyordur.
    Cevapla
  • belcikadan 6 yıl önce Şikayet Et
    eeee gezi olaylarinda ki mala cana zarar verilmedimi destek vermedinizmi chp olarak chp olarak zaten vatana mala zarar veriyorsunuz
    Cevapla
  • yetisir 6 yıl önce Şikayet Et
    terorun uzantısı HDP ile kol kola dolaşacaksın iş birliği içinde olacaksın bir de bu teröristin şehit ettiği mehmetçiğin cenazesine çelenk yoluyacaksın.. bence şehit yakınları Kılıçdaroğlu dava acması lazım. tabi adalet varsa herşey ulu açık ortada...?dava icinde dava acılması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!