AB Bakanı Çelik Macron'u çok sert eleştirdi

AB Bakanı Ömer Çelik Fransız Le Point dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kapağını basın özgürlüğü olarak tanımlayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u Twitter üzerinden eleştirdi.

AB Bakanı Çelik Macron'u çok sert eleştirdi
AB Bakanı Çelik Macron'u çok sert eleştirdi
GİRİŞ 29.05.2018 17:23 GÜNCELLEME 29.05.2018 17:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AB Bakanı Ömer Çelik, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Fransız Le Point dergisi Cumhurbaşkanımıza kara propaganda yöntemiyle saldırarak nefret suçu işleyen bir yayın yaptı. Vatandaşlarımız da Fransa’da çeşitli mecralarda buna tepki gösterdiler.

Hiçbir yayıncılık değeri olmayan bir kara propaganda yöntemiyle nefret suçu işleyen bu dergiye Macron sahip çıkmış. Ve basın özgürlüğünden bahsetmiş. Nefret suçu ve aleni hakaret ne zamandan beri basın özgürlüğü oldu? Sayın Macron aynı üslubun, nefret dilinin ve kara propagandanın kendisi için kullanılmasını uygun buluyor mu?

O GÜNLER GERİDE KALDI

Derginin yayımlanması sonrası Fransa'nın güneyindeki Avignon kentindeki bazı Türk vatandaşları, dergi reklamlarını çeşitli şekillerde kapatmaya çalışarak tepkilerini ortaya koymuştu. Türkiye'nin sizden talimat aldığı günler geride kaldı. 'Diktatör' diyerek o günleri geri getiremezsiniz."

YORUMLAR 9
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist İt makaron.
    Cevapla
  • yolcu44 5 yıl önce Şikayet Et
    "" Macron i..ne ""diye manşet atsın bizim dergiler.Nasılsa basın özgürlüğü...
    Cevapla
  • ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun düşmanla gerektiği gibi mücadele ediyorsunuz
    Cevapla
  • Mg1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşa çabalarsiniz. Turkiye artik prangalardan kurtuldu. Bundan boyle tam bagimsiziz. Varol Reis. Hepsi gelsin, dik durusundan taviz verme 80milyon arkanda. Dunyaya yeteriz Alim Allah.
    Cevapla
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer o dergi kapağı basın özgürlüğü ise... Bir diktatör olduğu söylenen rte'ye sahip çıkmak da TÜRK MİLLETİNİN özgürlüğüdür... biri çıkıp bunu macron soytarısına söylesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor