Erdoğan ve Putin, Suriye'yi konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan ve Putin, Suriye'yi konuştu
Erdoğan ve Putin, Suriye'yi konuştu
GİRİŞ 27.06.2012 17:05 GÜNCELLEME 27.06.2012 18:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erdoğan ve Putin'in Türk jetinin Suriye tarafından düşürülmesiyle ilgili olarak olayın en kısa sürede tümüyle aydınlatılması dileğiyle önümüzdeki süreçte de temas halinde olma konusunda mutabık kaldıkları bildirildi.

Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın Putin ile görüşmesinde ikili ilişkilerin ele alınmasının yanı sıra Suriye başta olmak üzere bölgesel konulara da değinildiği belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Türk jetinin Suriye tarafından düşürülmesiyle ilgili olarak bilgi paylaşımının önemli bir yer tuttuğu görüşme sırasında Sayın Putin, hadiseden derin üzüntü duyduğunu belirterek Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini de iletmiştir. Sayın Başbakanımız ve Sayın Putin olayın en kısa sürede tümüyle aydınlatılması dileğiyle önümüzdeki süreçte de temas halinde olma konusunda mutabık kalmışlardır.''

YORUMLAR 7
  • Gurbetci 11 yıl önce Şikayet Et
    ucak krizi bahane. rusya türkiyeyi secer diyen arkadaslar ; rusyanın yandıgı nokta azerbaycan ile yapılan gaz boru hattı. türkiye yanlısı olsa sıcagı sıcagına olayı iştişare ederdi türkiye ile.
    Cevapla
  • athen slayer 11 yıl önce Şikayet Et
    komploculara. rusya suriye için bence türkiyeden vazgeçmez. basında suriyenin arkasında rusya oldugu söylenir ama rusyanın bize yakın olması kendi çıkarınadır.
    Cevapla
  • Fethullah Erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    şüphesiz ki allah. zalimleri sevmiyor.
    Cevapla
  • başar uyandıran 11 yıl önce Şikayet Et
    pilotları sorsaydı keşke. biz bulamıyoruz ya.elin rusu gelip bulur belki
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    israilden hele hic vazgecmez. aynen abd gibi. kisa vadede abd türkiyeyi kullandigini saniyor ama uzun vadede bizim istedigimiz olacak insallah. bakmisin birden israile komsu oluvermisis belkide. iste o zaman bak samataya. soba borularindan yapilan roketlerden korkan israil iste o zaman baska baska roketlerden korkabilir. cokmu hayalci oldum? insallah basbakanda öyle degildir. yoksa naneyi yeriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'