Melih kardeşini kurtarabilecek mi?

Melek, kötü bir oyunun içinde, çaresiz kalakalmıştır. Zeynep, Melek’i kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktadır.

Melih kardeşini kurtarabilecek mi?
Melih kardeşini kurtarabilecek mi?
GİRİŞ 06.01.2015 15:45 GÜNCELLEME 10.01.2015 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif’te, Melek kötü bir oyunun içine düşmüştür. Melih ise kardeşini kurtarmak için bu tuzağı kuran kişiyi bulmaya çalışır. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam Postacı filmiyle kahkaha tufanı yaşanırken Tango ve Cash ile macera dolu bir öykü ekrana taşınacak.

 

Elif – 18:50
 

Melek, kötü bir oyunun içinde, çaresiz kalakalmıştır. Zeynep, Melek’i kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışmaktadır. Veysel, tüm gerçekleri anlatıp arkasında bir enkaz bırakarak, buralardan gitmeyi düşünürken, hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.  Melih, kardeşine kurulan bu kötü kumpası, kimin yaptığını araştıracaktır.
 

Postacı – 20:00

 

Aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile Sevtap birbirlerini beğenirler.  Bu arada tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, ne yapar eder ve sonunda beğendiği adama kaçar, çeşitli olaylardan sonra Sevtap'la Adem evlenir.
 

Tango ve Cash – 22:50


Uyuşturucu ve silah kaçakçısı Perret, Tango ve Cash'in sürekli peşinde olmasından ve onu yakalamak istemesinden bunalarak, onların işlemedikleri bir cinayet suçu yüzünden hapse girmelerine neden olur. Cinayet silahıyla yakalanarak hapse giren Tango ve Cash suçsuzluklarını ne pahasına olursa olsun ispatlamak zorundadırlar. Bu arada hapishanenin yöneticilerinden beri Cash'in eski arkadaşıdır ve hapisden kaçmaları için onlara yardım etmeye çalışır. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Hapishanenin diğer mahkumlarıda polis oldukları için Tango ve Cash'e düşmandır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorum diğer milletlerin çocuklarına cabbar mı cabbar bizde light üstü light yapmaya çalışıyoruz o kadar pısırık yetişiyorlar ki erkek çocuklar iddalı olcak karakteristik özelliklerini kaybediyorlar diyeceğim tabi doğudaki çocuklar müstesna.Korkmayın etkilenmez yahu ne bu acaip durum anlaşılamıyor abiler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez