Selim ve Zeynep iş birliği yapar

Zeynep, Selim’in kafasındaki sorulara yanıt bulabilmesi için onu hiç beklemediği bir yere götürmüştür.

Selim ve Zeynep iş birliği yapar
Selim ve Zeynep iş birliği yapar
GİRİŞ 25.01.2015 09:48 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:12

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Arzu çiftlikte Elif’e gösterilen ilgiden rahatsız olur. Kanal 7 akşam film kuşağında da ilk olarak Dokunmayın Şabanıma ardından ise Şehir Komandosu ile kahkaha dolu dakikalar yaşanacak.

Elif – 18:50

Zeynep, Selim’in kafasındaki sorulara yanıt bulabilmesi için onu hiç beklemediği bir yere götürmüştür. Melih, kendini tehlikeye atma pahasına da olsa, Melek’in aklanması için çabalamaya devam etmektedir. Elif’in çiftlikte ilgi odağı olması Arzu’yu çileden çıkartır. Bu durum Selim’in dikkatinden kaçmayacaktır. Selim, yeğenini Arzu’nun oyunlarından kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

 
Dokunmayın Şabanıma – 20:00


Şaban kadınlar konusunda başarısız bir minübüs şöförü, Ökkeş ise tam bir hovardadır. İki eski asker arkadaşı olan ökkeş ve şabanı'ın yolları bir gün kodeste kesişir. Babasının zoruyla evlendirilmek istenen ökkeş şaban'dan kendi yerine geçmesini ister ve rollerini değişirler. Ancak gittikleri evde evin kızına her ikisi birden aşık olunca işler karışır. Aşık oldukları kız ise evin hizmetçisiyle yer değiştirmiştir...
 

Şehir Komandosu  - 22:50

 
Kanal 7’den gülmeye doyamayacağınız bir film daha: “Şehir Komandosu”. Başrolünü Hulk Hugan’ın oynadığı, baştan sona bir kahkaha makinesi olan bu film Hulk Hogan hayranları başta olmak üzere izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Shep (Hulk Hogan) bir uzay komandosu olarak kendi gezegeninden kaçıp teknik arıza nedeniyle dünyaya inmek zorunda kalır.  Bu hiç tanımadığı gezegende türlü aksiliklerle karşı karşıya gelecektir. Geçinebilmesi için yeni bir iş bulması gerekecektir ve bir evde 2 yaramaz çocuğa dadılık yapar.  Bu arada peşinden gelen iki uzay komandosu ile baş etmeye çalışacaktır.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ESK'dan et fiyatlarını düşüren hamle
7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak! Yeni otomobillerde satış için bu şartlar aranacak