Ayak sağlığı için bitkisel kürler

İzleyicisinin sağlığını düşünen Dr. Feridun Kunak Show’da bugün ayak sağlığı hakkında bilinmesi gerekenlere yer verilecek.

Ayak sağlığı için bitkisel kürler
Ayak sağlığı için bitkisel kürler
GİRİŞ 01.02.2015 09:30 GÜNCELLEME 03.02.2015 21:26

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show ‘da bugün ayak bakımıyla ilgili püf noktaları ekrana taşınacak. Elif’te ise Arzu, Melek’in hapishaneden çıkmasını engellemek için yeni planlar yapmaya başlayacak. Kanal 7 sinema kuşağında ilk olarak Şabaniye ile kahkaha tufanı yaşanacak. Ardından Tatlı Sert ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.
 

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45


İzleyicisinin sağlığını düşünen Dr. Feridun Kunak Show’da bugün ayak sağlığı hakkında bilinmesi gerekenlere yer verilecek. Topuk dikeni, mantar, nasır ve çatlaklarla savaşmak için uygulanabilecek bitkisel kürler canlı yayında uygulamalı olarak izleyiciye aktarılacak.

Elif – 18:50

 
Gonca’nın Selim için yaptığı fedakârlık, Veysel’i de zor durumdan kurtarır. Melek’in duruşma günü gelip çatmıştır. Melih, kardeşinin özgürlüğe kavuşmasını umut ederken, içindeki intikam duygusu gün geçtikçe artar. Arzu, Melek’in hapisten çıkabilme ihtimalini düşünerek huzursuz olur. Melek, hayatını çıkmaza sokan yerden kurtulup, kızının hasretiyle yanıp tutuşan yüreğinin acısını dindirebilecek midir?
 

Şabaniye  - 20:00

 
Kan davasından kaçıp, sonunda kaçtığı şehir İstanbul’da çareyi kadın giysileriyle şarkıcı olarak sahneye çıkmakta bulan Şaban’ın kimi zaman güldüren kimi zamanda düşündüren filmi…

 
Tatlı Sert – 22:50

 
İki İngiliz ajan John Steed ile Emma Peel, bir ekip oluşturarak dünyayı, Sir August De Wynter’ın elinden kurtarmak için mücadele verirler. Kendisi iklim değiştirme makinesi ile dünyaya zarar vermek üzeredir. Tuhaf şeyler olmaktadır. Hava güneşliyken birden fırtına çıkabiliyor ya da kar yağarken aniden eski haline dönebiliyordur. Olay Londra’da ve 1990’larde geçmektedir. Ajanlarımız Steed ile Emma, zekalarını, mizah anlayışı ile birleştirilmiş bir kıvamda perdeye aktarırken son derece keyifli bir aksiyon-macera filmi ortaya çıkar.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Türkiye'ye yakışmıyor!