Benimsin dizisinin 44.bölüm fragmanı yayında

Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.50’de Kanal 7’de.

Benimsin dizisinin 44.bölüm fragmanı yayında
Benimsin dizisinin 44.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 01.07.2016 12:27 GÜNCELLEME 01.07.2016 12:27

AALİYA KENDİNE YENİ BİR HAYAT KURUYOR
Benimsin’de bugün, Aaliya, Bombay’dan ayrılarak farklı bir şehre taşınır. Onun masum olduğunu öğrenen Zain ise tüm çabalarına rağmen onun izine rastlayamaz. Dizinin bu bölümünde Zain ve Aaliya’nın boşanmasının ardından 1 yıl sonra yaşanan olaylar yer alıyor.
44. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Aaliya boşanıp otele ait hisseleri Zain’e devrettikten sonra Bombay’dan ayrılmaya karar verir. Nefisa ondan kendisi hakkındaki gerçekleri anlatmamasını ister. Zain, Aaliya’yı gitmekten vazgeçirmek için uğraşır ancak Aaliya’ya göre artık bunun için çok geçtir. Yaşananların üzerinden 1 yıl geçmiş, Aaliya, Rehan Khan ile birlikte Haydarabad’a yerleşerek lokanta işletmeye başlamıştır. Zain ise hala mutsuzdur ve Suraiyya hanımın evlenmesi yönündeki isteklerini reddeder. Zarina ve Bilal ise kurdukları plan sayesinde Fahad ve Zain’in arası giderek açmayı başarmıştır. Nihayet Zain, Haydarabad’da gerçekleştireceği etkinlik için yemek siparişi verebileceği bir lokanta ararken tesadüf eseri Aaliya’nın sesini duyar.

 

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.50’de Kanal 7’de.

 

Künye

Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya

Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,

Yapım Yılı: 2013

Dil: Hint

Orijinal Adı: Beintehaa

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular