İçerde 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı (Show TV)

Show TV ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi İçerde 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4.bölümüyle adeta nefes kesen İçerde 5.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu

İçerde 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı (Show TV)
İçerde 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı (Show TV)
GİRİŞ 13.10.2016 10:53 GÜNCELLEME 13.10.2016 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her pazartesi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran İçerde 5.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Reytinglerde zirveye oturan İçerde 5.bölümü yine nefes kesecek. Peki İçerde 5.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte İçerde 5.bölüm ile ilgili tüm detaylar

İÇERDE 5.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

İçerde 5.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yukarıda bulunan bağlantıdan izleyebilirsinzi

İÇERDE 4.BÖLÜM ÖZETİ

Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içine girdi. Bir sabah rahatsızlandı ve bayıldı. Eylem hemen Füsun’u hastaneye yetiştirdi. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirildi. İyileşir iyileşmez yeni görevine başladı.

Mert’in; Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark eden Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlendi. Bu konuda Mert’i cezalandırdı. Melek’e aşık olan Davut,  Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri Sarp’a karşı doldu. Melek’e bu konuda bir hamle yapmaya karar verdi.

Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetti.

YORUMLAR 1
  • ricırd 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar yapmış bilader süper dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...