Beylikdüzü'nde feci kaza: 2 ölü

Beylikdüzü'nde çarptığı elektrik direğiyle birlikte 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ile yanındaki kadın hayatını kaybetti.

Beylikdüzü'nde feci kaza: 2 ölü
Beylikdüzü'nde feci kaza: 2 ölü
GİRİŞ 16.11.2012 09:41 GÜNCELLEME 16.11.2012 09:41

D-100 Karayolu'ndan Avcılar istikametine seyir halinde bulunan Cihan Çavuş idaresindeki 34 GC 1841 plakalı otomobil Hasarcılar Çarşısı mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Direği yerinden söken otomobil, yan yola geçti ve elektrik direğiyle birlikte yaklaşık 50 metre sürüklendi.

Kazada, sürücü Çavuş ve yanındaki Mine Ulukurt (33) otomobilde sıkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektrikli makas yardımıyla Ulukurt'u 40 dakika, sürücü Çavuş'u ise 1 saat sonra sıkıştıkları araçtan çıkartabildi.

Sağlık ekipleri, sürücü ile Ulukurt'un olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Çavuş ile Ulukurt'un cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri kapanan D-100 Karayolu'nun yan yolunu açmak için, araca saplanan direği elektrikli testere ile kesti. Direğin alt kısmı ise otomobil ile birlikte bir çekiciye konularak otoparka götürüldü.

Kazadan sonra olay yerine gelen sürücü Çavuş'un kullandığı otomobili kiraladığı firma yetkilisi, Çavuş'un Bayrampaşa'da kafe işlettiğini belirterek,''Cihan, bir arkadaşıyla gelerek araç kiralamak istedi. Ben tanımama rağmen araç vermedim. Ama ben yokken onu tanıyan çocuklar kiralık aracı ona vermişler. Benim tüm araçlarımda GPS bulunuyor. Bu aracımızdan sürat 174 kilometreye çıkınca uyarı geldi. Ardından da ön kaputun açıldığı bilgisi ulaştı. GPS'ye bakınca aracın 174 kilometre hızla seyrederken irtibatın koptuğunu gördüm ve olay yerine gelince korkunç manzarayla karşılaştım.''

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!