İbrahim Tatlıses korumasını işten kovdu

İbrahim Tatlıses, 3 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda yanında bulunan ancak tek kurşun bile atmayan korumasını işten kovdu.

İbrahim Tatlıses korumasını işten kovdu
İbrahim Tatlıses korumasını işten kovdu
GİRİŞ 21.06.2014 16:09 GÜNCELLEME 21.06.2014 16:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses, özel harekatçı olan koruması Mehmet Selami Aldemir’in işine son verdi.

Akşam gazetesi haberi, 2011’de Maslak’ta gerçekleşen silah saldırıda kendisini hastaneye yetiştiren ekipte yer alan Aldemir’i işten çıkartan Tatlıses için "Hayatını kurtaran korumasını işten attı" şeklinde verdi. Özellikle oğlu Ahmet Tatlı’nın bu karara karşı çıktığının belirtildiği haberde, korumaya 5 yıllık iş akdi için de 5 bin lira tazminat ödendiği yazıldı. 

TATLISES'TEN CEVAP

İbrahim Tatlıses Akşam gazetesinde yer alan bu habere tepki gösterdi. Aile fertlerinin kendisine karışamayacağını duyuran Tatlıses, korumasi için "O tek bir mermi bile atmadı, beni Allah kurtardı" ifadelerini kullandı. İmparator ayrıca korumaya 9 bin 600 TL ödendiğini de sözlerine ekledi. 

YORUMLAR 2
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan gafil olmak!... Adamın bir şarjör mermiyi saldırganın üzerine boşaltmış olsaydı yine de seni bir tek Allah kurtarabilirdi ey İbrahim Tatlıses!
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    ee bize ne simdi bundan hergun binlerce insan is degistiriyor o zaman gidin koc un sabancinin. zorlunun fabrikalarinda yatin kalkin nasilsa gunde yuzlerce cikan ve giren oluyodur bide ne sacma bi haber tek kursun bile atmamis yav iboyu durbunlu ile uzakdan vurmadilar mi koruma kime nereye sikacak idi sehir icinde ibo cak cak konustu biride cenesini kapamak isdedi simdi iboyu koruyayim diye adam saga sola ates etse bilmem kactane insan var cevrede yani onlar mi yaralansa idi ibo bunu mu istiyomus yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele