Jolie: Böyle acı hiç görmedim

Angelina Jolie, Irak'ta ziyaret ettiği mültecilerin durumunu kaleme aldı. ''Gördüklerimi anlatmak için söyleyecek söz bulamadım'' dedi.

Jolie: Böyle acı hiç görmedim
Jolie: Böyle acı hiç görmedim
GİRİŞ 29.01.2015 11:56 GÜNCELLEME 29.01.2015 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler YÜksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, hafta sonu Irak'ta ziyaret ettiği çadır kamptaki izlenimlerini New York Times gazetesine yazdı. Irak'a 2007'den beri beşinci kez gittiğini hatırlatan Jolie, ''Bu seferkinde şahit olduğum acıları hiç görmemiştim'' ifadelerini kullandı.

NUTKU TUTULDU

Gittiği çadırlarda birçok hikaye dinlediğini ve o insanlara destek olmak için hep bir şeyler söylediğini belirten ünlü yıldız, ''Bu kez gördüklerimi anlatmak için söyleyecek söz bulamadım'' yorumunu yaptı. Uluslararası topluma da çağrıda bulunarak mültecilere daha fazla yardım edilmesini istedi.

YORUMLAR 3
  • napsitli 9 yıl önce Şikayet Et
    hemen inandim ve cok duygulandim
    Cevapla
  • erpinar 9 yıl önce Şikayet Et
    Arpayı sana bol veren ülken oraya savaş ilan etsin yalan sebeplerle..sonra da mültecilere yardım çağrısı yap da gözler boyansın. Sihirbazların göz yanıltmak için kullandığı kadınlardab bir kadın.
    Cevapla
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların acılarının bile rengi var. Mesela bir Myanmar'a bir Gazze'ye bir Keşmir'e bir Doğu Türkistan'a gidip söz etmemesi de gidilen yerlerin talimatla ziyeret edildiğini gösteriyor ne yazık ki! 1 leş-miş milletler konu müslümanlar olunca istatistiksel veri paylaşımından gayrı ne yapmış ki bugüne kadar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi